AKSAM'ın sesi bu kez Antalya'da yankılanacak

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Türk Müziği Topluluğu tarafından bugün 'İçinden Rüzgâr Geçen Şarkılar' konulu konseri Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Güftelerinde 'rüzgâr'ı konu alan ve Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu'nda saat 20.00'de verilecek olan konsere TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Filiz Şatıroğlu konuk olarak katılacak.Genel sanat yönetmenliğini ve şefliğini AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul'un [&hellip]

AKSAM’ın sesi bu kez Antalya’da yankılanacak

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Türk Müziği Topluluğu tarafından bugün “İçinden Rüzgâr Geçen Şarkılar” konulu konseri Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Güftelerinde “rüzgâr”ı konu alan ve Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda saat 20.00’de verilecek olan konsere TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Filiz Şatıroğlu konuk olarak katılacak.
Genel sanat yönetmenliğini ve şefliğini AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul’un yürütmekte olduğu, elli kişiyi aşkın amatör ses ve saz sanatçısı ile koro üyelerinden oluşan AKSAM Türk Müziği Topluluğu ilk kez geçen yıl Temmuz ayında gerçekleştirdiği “Vefatının 20. Yılında Yesârî Asım Arsoy Eserleri” konseriyle adını duyurmuş ve Afyon halkından büyük takdir görmüştü.
AYAKTA ALKIŞLANMIŞTI
İki yılı aşkın süredir kültür ve sanat çalışmalarını düzenli olarak sürdürmekte olan AKSAM’ın müzik etkinlikleri arasında halen Türk Müziği Topluluğu yanında Türk Tasavvuf Müziği ve Gösteri Sanatları Topluluğu ile Çocuk Korosu çalışmaları da yer alıyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında 80 kişilik dev bir kadro ile ilk kez AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde sahnelenen “Ruhun Dansı” adlı gösteri, salonu hıncahınç dolduran sanatseverler tarafından beğeniyle izlenmiş ve coşkuyla ayakta alkışlanmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme