AKSAM'dan özel konser – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM)İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 94. Yıldönümünü özel bir konserle kutladı Geçtiğimiz akşam Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluklarından oluşan bir koro, Şef Kubilay Aksoy idaresinde sahne aldı. İstiklal Marşı'nın farklı beste örneklerinin sergilendiği konserde ayrıca Mehmet Akif'in hayatına ve İstiklal Marşı'nın kabulü [&hellip]

AKSAM’dan özel konser

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM)İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 94. Yıldönümünü özel bir konserle kutladı

Geçtiğimiz akşam Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluklarından oluşan bir koro, Şef Kubilay Aksoy idaresinde sahne aldı. İstiklal Marşı’nın farklı beste örneklerinin sergilendiği konserde ayrıca Mehmet Akif’in hayatına ve İstiklal Marşı’nın kabulü sürecine ilişkin bilgiler de izleyenlerle paylaşıldı.
Konser öncesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Gençlik Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’na Afyonkarahisar kültür sanat hayatına katkılarından dolayısıyla plaket verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme