AKSAM'dan iki büyük etkinlikle final

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, iki büyük etkinlikle 'sezon finali' yaptı AKSAM Türk Müziği Topluluğu Bilge Özgen Eserleri Konserinde Bestekar Bilge Özgen, Şair Yalçın Benlican ve Şair Dr. Hüseyin Balkancı'yı ağırladı. Bilge Özgen'in bestelerinin seslendirildiği konserde topluluk Şef Burhan Kul yönetiminde muhteşem bir performans sergiledi. Konser Bilge Özgen'in seslendirdiği şarkılarla güzelleşirken, Yalçın Benlican ve Dr. [&hellip]

AKSAM’dan iki büyük etkinlikle final

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, iki büyük etkinlikle “sezon finali” yaptı

AKSAM Türk Müziği Topluluğu Bilge Özgen Eserleri Konserinde Bestekar Bilge Özgen, Şair Yalçın Benlican ve Şair Dr. Hüseyin Balkancı’yı ağırladı. Bilge Özgen’in bestelerinin seslendirildiği konserde topluluk Şef Burhan Kul yönetiminde muhteşem bir performans sergiledi. Konser; Bilge Özgen’in seslendirdiği şarkılarla güzelleşirken, Yalçın Benlican ve Dr. Hüseyin Balkancı’nın okuduğu şiirlerle renklendi. Konser AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ALİMOĞLU’nun konuklara ödüllerini vermesiyle son buldu.
ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BÜYÜK COŞKU
AKSAM bünyesinde 2 yıl önce oluşturulan AKSAM Çocuk Akademisi, ilkini geçen yıl yaptığı Çocuk Şenliği etkinliklerinin ikincisini bu yıl düzenledi. Bütün sezon boyunca deneyimli eğitmenlerinin gözetiminde hazırlanan minikler, bale, resim, çocuk korosu, halk oyunları gibi faaliyetlerini büyük bir coşkuyla sergilediler. Akademinin Eğitmenleri Kültür Bakanlığı Sanatçısı Çiğdem Gürdal, Bale Eğitmeni Aslıhan Torun Akyürek, Resim Eğitmeni Gökay Tazegül, Gitar Eğitmeni Kaan Kasapoğlu, Keman Eğitmeni Cemalettin Galitekin, Halk Dansları Eğitmenleri İlker Baygül, Hüseyin Can Kay, Emrah Vatansever, Seher Adıbelli ve Tiyatro Eğitmeni Kıymet Şen öğrencilerine gösteriden sonra teşekkür belgesi ve hediyeler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme