AKSAM, yeni sezona hazır – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Derneği, yeni sezonda yine kültür ve sanata katkı sağlayacak. Geçen yıl pek çok başarılı faaliyete imza atan AKSAM, bu yıl da korolarla dikkat çekecek.AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu Öğr. Grv. Yıldırım Aktaş, AKSAM Türk Halk Müziği Korosu Yrd. Doç. Servet Yaşar Şefliğinde çalışmalarını sürdürecek. AKSAM Çocuk Korosu ise Engin Ege [&hellip]

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Derneği, yeni sezonda yine kültür ve sanata katkı sağlayacak. Geçen yıl pek çok başarılı faaliyete imza atan AKSAM, bu yıl da korolarla dikkat çekecek.
AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu Öğr. Grv. Yıldırım Aktaş, AKSAM Türk Halk Müziği Korosu Yrd. Doç. Servet Yaşar Şefliğinde çalışmalarını sürdürecek. AKSAM Çocuk Korosu ise Engin Ege Şahin şefliğinde çocuklara sanatı sevdirecek. AKSAM, bu yıl “Sağlık Çalışanları Korosu” da kuracak. Koro’nun şefliğini Yrd. Doç. Dr. Çağhan Adar üstlenecek. Korolar için son başvuru tarihi 28 Eylül olarak belirlendi.
ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
EĞİTİMİ
VERİLECEK
AKSAM, koroların yanı sıra yaşam kalitesini artıracak eğitimlere de ev sahipliği yapacak. Profesyonel Koç Eren Gökyer, AKSAM bünyesinde Öğrenci Koçluğu eğitimi verecek. Gökyer’in bu eğitimlerle öğrencilerin kendini tanımasını, kendine inanmaya başlamasını, özgüveni geliştirmesini, amaç-hedef ayrımını yapabilmesini sağlayacak. Eğitimlerle öğrencilerin yaşam amacını keşfetmesine, hedeflerine ulaşabilmek adına kendi yaşamını disipline edebilmesine, kendisine uygun meslek ve ilgi alanlarını keşfetmesine, çocuğun sınavlara hazırlanırken, aynı zamanda hayata da hazırlanması gerektiğinin farkına varmasına katkı sağlanacak. Jale Yeni Gökyer de AKSAM’da Diksiyon Kursu verecek.

Bakmadan Geçme