AKSAM yeni binasında yeni eğitimler verecek

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM), Yeşilyol Caddesi’ndeki yeni binasında yeni eğitimler verecek AKSAM, yeni eğitim-öğretim sezonunun kurs kayıtlarına başladı.Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı açılan kurslarda her kesimden ve yaştan insanın istifade edebileceği kurslar bulunuyor. Ebru ve diksiyon gibi hobi kurslarının yanı sıra Arapça ve Osmanlıca dil kursları ile kişisel gelişim kursu yetişkinler için [&hellip]

AKSAM yeni binasında yeni eğitimler verecek

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM), Yeşilyol Caddesi’ndeki yeni binasında yeni eğitimler verecek

AKSAM, yeni eğitim-öğretim sezonunun kurs kayıtlarına başladı.Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı açılan kurslarda her kesimden ve yaştan insanın istifade edebileceği kurslar bulunuyor. Ebru ve diksiyon gibi hobi kurslarının yanı sıra Arapça ve Osmanlıca dil kursları ile kişisel gelişim kursu yetişkinler için hizmet verecek.Çocuk Sanat Akademisi çatısı altında yaz kurslarıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden AKSAM, yeni sezonda da yine 4-14 yaş arası çocuklara resim, bale, tiyatro, koro ve halk oyunları ile eğitimlerini sürdürecek.Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinin eğitmenliğinde verilen gitar, bağlama, keman, ud ve ney gibi enstrüman kursları da müzik alanında kendini geliştirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek.
Türk Sanat ve Halk Müziği toplulukları da kadrosundaki isimleri korurken yeni sesler de kayıtların alınmasından sonra yapılacak olan elemelerle korolardaki yerini alabilecek.
AFYONLULARA AÇIK DAVET
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, yeni dönemde tüm Afyonkarahisarlıları kurslara beklediklerini söyledi. Başkan Alimoğlu, “Amacımız, kültürel ve sanatsal anlamda kendini geliştirmiş, yetiştirmiş bireylerin olduğu bir topluma sahip olmak. Bu gayeyle üç yıldır devam eden kurslarımızdan yüzlerce insan istifade etti. Kursları başarıyla bitiren kursiyerlerimiz aldıkları sertifikalarla eğitimlerini belgeleme fırsatı da elde ediyorlar. Hocalarımız da herhangi bir çıkar beklemeden aynı gayeyle hizmet ediyorlar. Onlara da ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme