AKSAM ve Belediye il birincisi oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun (THOF) düzenlediği Halk Oyunları Afyonkarahisar İl Yarışması'nda düzenlemesiz minikler ve büyükler kategorisinde yarışmaya katılan Belediyespor Kulübü il birincisi olurken, düzenlemeli kategorisinde de AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu birinci oldu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun (THOF) düzenlediği Halk Oyunları Afyonkarahisar İl Yarışması'nda AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu [&hellip]

AKSAM ve Belediye il birincisi oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) düzenlediği Halk Oyunları Afyonkarahisar İl Yarışması’nda düzenlemesiz minikler ve büyükler kategorisinde yarışmaya katılan Belediyespor Kulübü il birincisi olurken, düzenlemeli kategorisinde de AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu birinci oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) düzenlediği Halk Oyunları Afyonkarahisar İl Yarışması’nda AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu düzenlemeli dalda birinci oldu.
Düzenlemesiz minikler ve büyükler kategorisinde ise Belediyespor Kulübü il birincisi olmayı başardı. Yarışmaya katılan takımlar arasında kendi dallarında en yüksek puanları almayı başaran Belediyespor Kulübü ve AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu ve Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Bölge yarışmalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler.
AKSAM 88 PUAN ALDI
Yarışmada Büyükler kategorisi Geleneksel Düzenlemeli Dal’da 88 puanla birinciliği elde eden AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü, Afyonkarahisar’ı bölge yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Can Kay Antrenörlüğü’nde yarışmaya katılan AKSAM Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, sergilediği performansla izleyenleri coşturdu. AKSAM Topluluğu, yarışma performansının ardından spor salonunu dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.
BÜYÜKLER 9 KEZ
MİNİKLER 3 KEZ BİRİNCİ
Belediyespor Halk Oyunları Antrenörü Yaşar Yasin Tugan eğitmenliğinde, aylar süren çalışmaların ardından jüri üyeleri karşısında oyunlarını sergileyen Belediyespor, performanslarıyla büyük alkış aldı. Büyükler kategorisinde birinciliğinin değişmeyen ismi olan Belediyespor, yine birinciliği kaptırmayarak düzenlemesiz kategorisinde üst üste dokuzuncu birinciliğini elde etti. Minikler kategorisinde son iki yılın birincisi olan Belediyespor üçüncü kez birinci oldu.
Halk Oyunları Bölge Yarışması’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek olan ekiplerimiz, Türkiye finallerine kalmak için mücadele edecek. Büyükler kategorisinde daha önce üç kez finale yükselen Belediyespor, bu yıl da aynı başarıyı göstermeyi hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme