AKSAM rüzgârı Umman'da esti – Kocatepe Gazetesi

AKSAM Halk Oyunları ekibi, Umman Sultanlığı Başkenti Muscat'ta düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne özel davetli olarak katıldı. Uluslararası tecrübesi bulunan AKSAM Halk oyunları ekibi, aralarında Kazakistan, Filipinler, Lübnan, Rusya (Akrobat Grupları) ve Hindistan gibi ülkelerinde bulunduğu 31 gün süren festivalde profesyonel ekibiyle Türkiye ve Afyonkarahisar'ı temsil etti.Afyonkarahisar, Artvin, Trabzon yörelerinden oyunları sahneleyen ekip, Aşuk Maşuk [&hellip]

AKSAM Halk Oyunları ekibi, Umman Sultanlığı Başkenti Muscat’ta düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne özel davetli olarak katıldı. Uluslararası tecrübesi bulunan AKSAM Halk oyunları ekibi, aralarında Kazakistan, Filipinler, Lübnan, Rusya (Akrobat Grupları) ve Hindistan gibi ülkelerinde bulunduğu 31 gün süren festivalde profesyonel ekibiyle Türkiye ve Afyonkarahisar’ı temsil etti.
Afyonkarahisar, Artvin, Trabzon yörelerinden oyunları sahneleyen ekip, Aşuk Maşuk Seyirlik Dans ve Sema gösterileriyle birlikte 40 dakikalık performans sergiledi. AKSAM Halk Oyunları ekibinin performansı, seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme