AKSAM kursları yoğun ilgi görüyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği'nin üç yıldır verdiği hobi ve kişisel gelişim kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi AKSAM, yeni sezonda da yine 4-14 yaş arası çocuklara resim, bale, tiyatro, koro ve halk oyunları ile eğitimlerini sürdürecek.Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinin eğitmenliğinde verilen gitar, bağlama, keman, ud ve ney gibi enstrüman kursları da müzik [&hellip]

AKSAM kursları yoğun ilgi görüyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nin üç yıldır verdiği hobi ve kişisel gelişim kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

AKSAM, yeni sezonda da yine 4-14 yaş arası çocuklara resim, bale, tiyatro, koro ve halk oyunları ile eğitimlerini sürdürecek.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinin eğitmenliğinde verilen gitar, bağlama, keman, ud ve ney gibi enstrüman kursları da müzik alanında kendini geliştirmek isteyenlerin taleplerine cevap verecek. Türk Sanat ve Halk Müziği toplulukları da kadrosundaki isimleri korurken yeni sesler de kayıtların alınmasından sonra yapılacak olan elemelerle korolardaki yerini alabilecek.
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, yeni dönem kayıtlarına yoğun bir ilgi olduğunu söyleyerek, tüm Afyonkarahisarlıları kurslara beklediklerini söyledi.
Alimoğlu, “Derneğimizin varlık amacı zaten memleketimize ve şehrimizin kültür sanat hayatına hizmet etmek. Üç yıldır devam eden kurslarımızdan yüzlerce insan istifade etti. Bu yıl da yoğun bir ilgi var. Kayıtlarımız halen devam ediyor. Talep olursa ek derslerle de destekleyeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme