AKSAM, kültür hayatına katkı sağlıyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, Afyonkarahisar'ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı sürdürüyor Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığıyla 8'inci kez 4 -7 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşen etkinliğe AKSAM da katıldı.Dernek bünyesinde çıkarılan yayınların, kitap çalışmalarının da sergilendiği stand fuarı gezenler [&hellip]

AKSAM, kültür hayatına katkı sağlıyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı sürdürüyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığıyla 8’inci kez 4 -7 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşen etkinliğe AKSAM da katıldı.
Dernek bünyesinde çıkarılan yayınların, kitap çalışmalarının da sergilendiği stand fuarı gezenler tarafından ilgiyle karşılandı. Derneğin yayınları arasında müzik albümleri dışında Afyonkarahisar şiirleri, Antik Frigya öyküleri, Afyonkarahisar camileri gibi farklı arşiv özelliğinde kitap da bulunuyor.
SİVİL TOPLUM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, “Bizim bu yola çıkarken temel hedefimiz zaten şehrimizi tanıtmak ve kültür sanat hayatına katkıda bulunmaktı. Travel Turkey uluslararası planda önemli bir organizasyon ve Afyon’umuzun resmi kurumlar yanında bir sivil toplum kuruluşu tarafından da burada temsil edilmesinin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” dedi.
ŞEB-İ ARUS ETKİNLİKLERİNE KATILDI
AKSAM Sosyal Etkinlikler Birimi, her yıl gerçekleştirilen Şeb-i Arus törenlerinin açış programında kursiyerleriyle birlikte Konya’daydı. Bu yıl 741’incisi gerçekleştirilen Vuslat Yıldönümü Anma törenlerine katılmak için Afyonkarahisar’dan yola çıkan AKSAM üyeleri, önce Sille’de mola vererek meşhur Sille konaklarını gezdiler. Yaklaşık 100 kişilik grup; ardından önce Mevlana Dergahını ve Şems-i Tebrizi türbesini ziyaret ettiler.
KURSİYERLER SERTİFİKA ALDI
AKSAM bünyesinde Kişisel Gelişim ve Diksiyon kursunda 2 aylık eğitim sürecini tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini eğitmenlerinin elinden aldılar.
Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen gecede katılım belgesi verilen diğer grup üç haftalık eğitimlerini tamamlayan Pazarlama ve Satış Semineri kursiyeri oldu.
Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’nun da katıldığı törende eğitmenlere de birer teşekkür belgesi takdim edildi.
EĞİTİM HER ZAMAN VE HER YAŞTA
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı Alimoğlu: “Öncelikle eğitimler için bize kapılarını açan ve özverili bir işbirliği örneği sergileyen okul müdürümüze teşekkür etmek isterim. AKSAM ailesi, şehrimiz halkının talepleri doğrultusunda ve gönüllülerimizin destekleriyle yeni eğitimler ve organizasyonlarla çalışmalarına devam edecek. Önümüzdeki dönemde ev hanımlarına hitap eden etkinlikler de yapmak istiyoruz. Eğitim her yaşta ve her zaman. Annelerimiz de birincil hedefimiz olmalı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme