• Haberler
  • Genel
  • AKSAM, kentin kültür hayatını renklendirecek

AKSAM, kentin kültür hayatını renklendirecek

Alimoğlu Kültür ve Sanat Merkezi, 2013 ve 2014'te önemli etkinliklere imza atacak. AKSAM'ın faaliyetleri arasında İskender Pala ve İlber Ortaylı söyleşileri de bulunuyor Alimoğlu Kültür ve Sanat Merkezi'nin 2013-2014 etkinlik takvimi belli oldu. AKSAM, önümüzdeki Eylül ayında İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi'nin açılışını gerçekleştirecek. Açılış törenine Türk Müziği'nin önemli bestecilerinden Amir Ateş ile Türk Müziği'nin berrak [&hellip]

AKSAM, kentin kültür hayatını renklendirecek

Alimoğlu Kültür ve Sanat Merkezi, 2013 ve 2014’te önemli etkinliklere imza atacak. AKSAM’ın faaliyetleri arasında İskender Pala ve İlber Ortaylı söyleşileri de bulunuyor

Alimoğlu Kültür ve Sanat Merkezi’nin 2013-2014 etkinlik takvimi belli oldu. AKSAM, önümüzdeki Eylül ayında İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Açılış törenine Türk Müziği’nin önemli bestecilerinden Amir Ateş ile Türk Müziği’nin berrak sesi olarak gösterilen Melihat Gülses katılacak.
EKİM’DE İSKENDER PALA
AKSAM, 2013’ün Ekim ayında, romanları ve hayat öyküsüyle dikkat çeken, önemli bir kitle tarafından takip edilen Prof. Dr. İskender Pala’yı konuk edecek. Pala, düzenlenecek etkinlikte hem kitaplarını imzalayacak, hem de vatandaşlarla söyleşi gerçekleştirecek.
NİSAN’DA İLBER ORTAYLI
AKSAM’ın Afyonakarahisar’a getireceği bir diğer bilimadamı-yazar ise Prof. Dr. İlber Ortaylı olacak. Türkiye’nin tarih anlamında önde gelen bilimadamı İlber Ortaylı, merak edilen soruları yanıtlayacak. Ortaylı, 2014’ün Nisan ayında Afyonkarahisar’a gelecek.
DİKKAT ÇEKİCİ KONSERLER
AKSAM’ın 2013-2014 etkinlik takvimindeki diğer faaliyetler ise şöyle:
Ocak 2014: Urfa Sıra Gecesi, Mart 2014: Kabulünün 93’üncü Yılında Bestelenmiş İstiklal Marşları Konseri, Nisan 2014: 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği AKSAM Çocuk Korosu Konseri, Mayıs 2014: Türk Halk Müziği Konseri, Haziran 2014: Türk Film Şarkıları Konseri. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme