• Haberler
  • Genel
  • AKSAM EMITT'te Afyon’u tanıtacak – Kocatepe Gazetesi

AKSAM EMITT'te Afyon’u tanıtacak – Kocatepe Gazetesi

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT'te bu yıl AKSAM da stant açıyor. AKSAM tarafından açılan stantta Afyonkarahisar’ın kültürel ve sanatsal değerleri ile dernek faaliyetleriyle ilgili tanıtım yapılacak EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün TUYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde 19'uncu kez düzenlenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, TÜROFED, Turizm Yatırımcıları Derneği [&hellip]

AKSAM EMITT’te Afyon'u tanıtacak

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te bu yıl AKSAM da stant açıyor. AKSAM tarafından açılan stantta Afyonkarahisar’ın kültürel ve sanatsal değerleri ile dernek faaliyetleriyle ilgili tanıtım yapılacak

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün TUYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde 19’uncu kez düzenlenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, TÜROFED, Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ortaklığı, THY-A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize edile fuara farklı şehirlerden çok sayıda kurum ve kuruluş katılıyor.
EMİTT fuarında AKSAM’la birlikte Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı ve Afyon İl Kültür Turizm Müdürlüğü de bulunuyor. AKSAM fuara dört personelle katılıyor. Ayrıca fuar boyunca AKSAM Türk Halk Dansları Topluluğu yöre oyunlarını sergilerken, Halk Müziği Topluluğu da yöre türkülerinden oluşan performanslarıyla fuara renk katacaklar.
İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde 19. Düzenlenen fuar 25 Ocak tarihine kadar ziyaret edilebilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme