• Haberler
  • Genel
  • AKSAM bahar etkinliklerine hazır – Kocatepe Gazetesi

AKSAM bahar etkinliklerine hazır – Kocatepe Gazetesi

AKSAM Nisan, Mayıs, Haziran ayları bahar ve sezon sonu etkinliklerine hazır Yıl boyu yüzlerce kursiyerin hazırlandığı konser, sergi ve gösteri gibi çalışmaların sergilenmesinin yanında dernek halkı sanat ve kültürün popüler değerleri ile buluşturuyor. Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nce yoğun bir etkinlik gündemi ile önümüzdeki üç ay boyunca her hafta sanatseverlere çeşitli dallarda faaliyetler sunulacak. AKSAM, [&hellip]

AKSAM bahar etkinliklerine hazır

AKSAM Nisan, Mayıs, Haziran ayları bahar ve sezon sonu etkinliklerine hazır

Yıl boyu yüzlerce kursiyerin hazırlandığı konser, sergi ve gösteri gibi çalışmaların sergilenmesinin yanında dernek halkı sanat ve kültürün popüler değerleri ile buluşturuyor.
Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nce yoğun bir etkinlik gündemi ile önümüzdeki üç ay boyunca her hafta sanatseverlere çeşitli dallarda faaliyetler sunulacak. AKSAM, konserden sergiye, söyleşiden şenliğe tüm Afyon’lu sanatseverleri ücretsiz etkinliklerine davet ediyor. Hattat Karahisar Kültür Merkezi’nde 24 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kutlu Doğum Haftası konseri, ertesi gün aynı salonda akşam saat 20.00’de “Yalancı Aranıyor Prömiyer” tiyatro oyunu, 4 Mayıs akşamı aynı salonda ve saatte oyun tekrar oynanacak. 6 Mayıs Çarşamba günü saat 16.30’da Hıdırlıkta Hızırellez Şenlik programı, 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30’Da Hayati İnanç ile söyleşi programı, 15 Mayıs Cuma akşam saat 18.00’de Nurcan Şahin’in resim sergisi Afyon Lisesi Salonu’nda açılışı, 18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Hattat Karahisar Kültür Merkezi salonunda “Yalancı Aranıyor” isimli tiyatro oyunu, 25 Mayıs Pazartesi akşamı aynı salon ve saatte oyun tekrar oynanacak. Hattat Karahisar Kültür Merkezi’nde 30 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da Türk Halk Müziği konserinin konuk sanatçısı Hamdiye Mutlu olacak. Hattat Karahisar Kültür Merkezi Salonu’nda; 5 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da Vedat Kaptan Yurdakul’un konuk sanatçısı olacağı Türk Sanat Müziği konseri, 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da Burçin Karahan konseri, 14 Haziran Pazar günü ise saat 14.00’de Çocuk Akademisi Şenliği gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme