• Haberler
  • Genel
  • AKSAM, Afyonkarahisar’ı temsil etti – Kocatepe Gazetesi

AKSAM, Afyonkarahisar’ı temsil etti – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, EMITT’te “Yılın en iyi çıkış yapan standı” plaketine layık görüldü Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan EMITT’te plakete layık görüldü. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TUYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde 19'uncu kez düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, TÜROFED, Turizm Yatırımcıları [&hellip]

AKSAM, Afyonkarahisar'ı temsil etti

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, EMITT’te “Yılın en iyi çıkış yapan standı” plaketine layık görüldü

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan EMITT’te plakete layık görüldü.
EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TUYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde 19’uncu kez düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, TÜROFED, Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ortaklığı, THY-A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize edilen fuara farklı şehirlerden çok sayıda kurum ve kuruluş katıldı.
2015 EMITT’te en iyi çıkış yapan stand fuarın sonunda açıklandı. Yetkililer bu yıl gösterdiği performans nedeniyle Afyonkarahisar standını bu yılın en iyi çıkış yapan standı plaketiyle ödüllendirdi.EMİTT fuarında AKSAM’la birlikte Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı ve Afyon İl Kültür Turizm Müdürlüğü de bulunuyor. AKSAM fuar boyunca farklı performanlarla da şehrimizi layıkıyla tanıtmak için çalıştı. AKSAM Türk Halk Dansları Topluluğu yöre oyunlarını sergilerken, Halk Müziği Topluluğu da yöre türkülerinden oluşan performanslarıyla fuara renk kattılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme