AKSA, İscehisar’da abone merkezi açtı

Abonelik işlemleri ile ilgili açıklama yapan Afyon Doğalgaz Bölge müdürü Murat Ceran, İscehisar'lıların abonelik işlemlerini tamamlamaları ile birlikte doğalgazı kullanabileceğini söyleyerek, abone merkezinde hafta içi mesai saatleri içinde cumartesi günüde öğlene kadar hizmet verileceğini söyledi.Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Bölge Müdürü Murat Ceran ve AKSA Doğalgaz çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. [&hellip]

Abonelik işlemleri ile ilgili açıklama yapan Afyon Doğalgaz Bölge müdürü Murat Ceran, İscehisar’lıların abonelik işlemlerini tamamlamaları ile birlikte doğalgazı kullanabileceğini söyleyerek, abone merkezinde hafta içi mesai saatleri içinde cumartesi günüde öğlene kadar hizmet verileceğini söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Bölge Müdürü Murat Ceran ve AKSA Doğalgaz çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çibik, “En kısa sürede ilçemizde doğalgazı kullanmaya başlayacağız. Vatandaşlarımız, cumartesi günleri de dahil olmak üzere abone merkezinden; abonelik işlemlerini, fatura ve taksit ödemelerini, gaz açma ve kapama işlemlerini zaman kaybetmeden ve hızlı bir şekilde yapabilecekler.
Kademeli olarak önümüzdeki yıllarda diğer mahallelerimize de doğalgaz boruları döşenecek. Çalışmalar sırasında özellikle yollarımızda bozulmalar meydana geliyor. Bozulan yolların onarım çalışmaları devam ediyor. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” dedi.

Bakmadan Geçme