Akrones'ten kadınlara destek – Kocatepe Gazetesi

Halk Eğitim Merkezi'nde uzun süren kağıt, rölyef ve ahşap boyama kurslarının sonunda oluşan tablolar ve eserler Akrones Termal Otel'de sergilemeye ve satışa sunuldu. 50'nin üzerinin eserin yer aldığı sergi bir hafta Akrones Termal Otel'de beğenide kalacak.'TALEPLERİBEKLİYORUZ'Halk Eğitim Merkezi'nde Kağıt, Rölyef ve Ahşap Boyama gibi kurslarda El Sanatları Öğretmenliği yapan Özmen Güzel, 'Akrones Termal Otel ile [&hellip]

Halk Eğitim Merkezi’nde uzun süren kağıt, rölyef ve ahşap boyama kurslarının sonunda oluşan tablolar ve eserler Akrones Termal Otel’de sergilemeye ve satışa sunuldu. 50’nin üzerinin eserin yer aldığı sergi bir hafta Akrones Termal Otel’de beğenide kalacak.
“TALEPLERİ
BEKLİYORUZ”
Halk Eğitim Merkezi’nde Kağıt, Rölyef ve Ahşap Boyama gibi kurslarda El Sanatları Öğretmenliği yapan Özmen Güzel, “Akrones Termal Otel ile Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğinde bayanlarımızın yaptığı kağıt, rölyef ve ahşap boyama ürünlerimizi sergiliyoruz. Burada hedefimiz yapacağımız satış ile bayanlarımızın ev ekonomisine katkı yapmasını sağlamak. Akrones Termal Otel de bize kapılarını açtı. İnşallah gelecek talepleri bekliyoruz. Sergimizde yer alan tablolarımız bir ila dört arasında yapılıyor. Bayanlarımızın yaptığı tablonun büyüklüğüne ve derinliğine göre süresi değişiyor. Fiyatlarımız 300 ila 2 bin lira civarında. 50 yakın tablomuz var ve tabloların yanındada ahşap boyama ürünlerimiz yer alıyor. Sergimiz 1 hafta sürecek tüm Afyonkarahisar halkını bekliyoruz.” ifadesine yer verdi.
“SERGİYE EV SAHİPLİĞİ
YAPMAKTAN MUTLUYUZ”
Akrones Termal Otel Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpınar, “Akrones Termal Otel olarak bilindiği üzere birçok sosyal sorumluluk projesine imzamızı attık. Halk Eğitim Merkezi ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesinde daha yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin Kadın İstihdamına Yönelik yaptığı resim sergisine ev sahipliği yapıyoruz. Bu sergiye ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz.” dedi.

Bakmadan Geçme