Akrones 'Yaza Merhaba' dedi – Kocatepe Gazetesi

Akrones Termal SPA 'Yaza Merhaba' kokteyli düzenledi. Otelin açık havuzu başında verilen davete Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve protokol üyeleri de katıldı.5 FARKI ODA ŞEKLİAkronesThermal Spa Convention Sport Hotel misafirlerine farklı konseptlerde hazırlanan, 317 oda ile misafirlerinin evindeki rahatlıktan daha fazlasını hissettiriyor. Odalarda Fransız balkon, çay kahve set-up, küvet, duşa kabin, mini [&hellip]

Akrones Termal SPA “Yaza Merhaba” kokteyli düzenledi. Otelin açık havuzu başında verilen davete Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve protokol üyeleri de katıldı.
5 FARKI ODA ŞEKLİ
AkronesThermal Spa Convention Sport Hotel misafirlerine farklı konseptlerde hazırlanan, 317 oda ile misafirlerinin evindeki rahatlıktan daha fazlasını hissettiriyor. Odalarda Fransız balkon, çay kahve set-up, küvet, duşa kabin, mini bar, safe, telefon, klima, termal su (suit odalarda), oda tipleri, deluxe oda, familysuit, cornersuit, honeymoonsuit, juniorsuit olmak üzere 5 farklı oda şekli bulunuyor.
83 BİN METREKARE
KAPALI ALANA SAHİP
90 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Akrones otel, toplam 83 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Bu alanın 16 bin metrekare olan bölümü SPA merkezine ait. Aqua Munda Spa Merkezi’nde Balili uzman terapistleri tarafından dünyada gelişen masaj teknikleri, cilt bakımı, ozon terapi, solaryum, aroma terapi, tuz odası gibi kişiye özel hizmetlerle müşterilerinin dinlenmeleri için gerekli tüm detaylar var.
Özel dekorasyonu ile farklı bir ambiyansa sahip olan 2 büyük Alacart, pastane ve Sofra Açık Büfe Restoranı, usta şeflerin ellerinden çıkan dünya lezzetleri ile damakta kalacak tatları sunuyor. Keyani Steakhouse, etin en kalitelisinin bulunduğu şehir de damaklarda iz bırakacak bir tat olmanın haklı gururunu yaşıyor. İş toplantısı, konferans ve seminer organizasyonlarına ev sahipliği yapabilen Akrones Otel salonlarda perde, ses sitemi, barkovizyon gibi her türlü teknik donanımla hizmet veriyor.
Akrones Otel; Kocatepe, Beytepe ve Belentepe, Adatepe, Dumlupınar, Tınaztepe ve Zafertepe salonlarında da 100 kişiden 2 bin 400 kişiye kadar hazırlanabilen çok amaçlı salonlarda hizmet verilebiliyor.
Otelin en önemli misyonu konukları için güzel anılar üretmek. Çevre bilince, kalite inancı içinde insan kaynağımızı, teknoloji ve bilgiyi en etkin ve verimli şekilde kullanarak akılcı ve öncü yaklaşımları sürdürerek, konukların ve çalışanların menfaatlerini en üst seviyeye yükseltmek. Termal Turizm Sektöründe sağlıklı büyüme ve gelişmeyi sürdürmek yurt içinde ve yurt dışında güvenilir bir marka olmak.

Bakmadan Geçme