Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akrones Thermal, Afyon’u Hollanda’da tanıttı

Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen

Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’na katılan Akrones Thermal Otel, Afyonkarahisar’ı temsil etti

 

Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye’nin en büyük katılımcı olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nda Akrones Thermal Otel’de stant açtı.
Yurt dışı tanıtımlarına önem veren Akrones Thermal Otel dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’na katılarak Afyonkarahisar’ın şifalı termal sularını tanıttı.
BAKAN ERSOY, AKRONES THERMAL’İN STANDINI ZİYARET ETTİ
Profesyonel turizmcilerin, seyahat acentaları, tatilcilerin ve farklı ülkelerden çok sayıda ziyaretçinin yer aldığı fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Akrones Thermal Otel’in açtığı stantı ziyaret ederek, Akrones Thermal Otel Genel Müdür Yardımcısı Funda Özbay ile Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar’la görüşerek, fuar hakkındaki izleminlerini aldı.
“ÜLKEMİZİ VE AFYON’U TANITIYORUZ”
Akrones Thermal Otel Genel Müdür Yardımcısı Funda Özbay, stantlarında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ağırlamaktan büyük mutluluk ve grur duyduklarını belirterek, “Fuarda gerek otelimizin gereksede Afyonkarahisarımızın tanıtımı yapıyoruz. Fuarda Türkiye standına büyük bir ilgi var. Bizlerde ülkemiz ve termalin başkenti Afyonkarahisar hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilere her şeyi anlatıyoruz. Ülkemizi ve Afyonkarahisarımızı tanıtmak için çalışıyoruz.” dedi.
Akrones Thermal Otel Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar ise, tanıtım anlamında en önemli fuarlar arasında gösterilen Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nda hem Akrones Thermal’i hem de Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürü, termali ve lezzetini katılımcılara anlatıklarını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti