Akrones Termal Otel 'personellerini' unutmadı

Akrones Termal SPA Otel misafirlerine yoğun kapasite çalışarak hizmet veren personellerini unutmadı Akrones Termal SPA Otel Genel Müdürü Ünal Özgen, yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduklarını belirterek bütün personellerine teşekkür etti. Misafirlere yoğun kapasite çalışarak hizmet veren ve yorulan personellerini unutmadıklarını dile getiren Özgen, 'Amacımız özveri ile hizmet veren personellerimize teşekkür etmek.' dedi. Tüm departman [&hellip]

Akrones Termal SPA Otel misafirlerine yoğun kapasite çalışarak hizmet veren personellerini unutmadı

Haber

Haber

Akrones Termal SPA Otel Genel Müdürü Ünal Özgen, yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduklarını belirterek bütün personellerine teşekkür etti. Misafirlere yoğun kapasite çalışarak hizmet veren ve yorulan personellerini unutmadıklarını dile getiren Özgen, “Amacımız özveri ile hizmet veren personellerimize teşekkür etmek.” dedi.
Tüm departman müdürlerinin ve personellerin katıldığı personel eğlencesinde otel çalışanlarına önce Akrones Otel’in eşsiz lezzetleri ikram edildi. Otel personelleri ardından müşterilere sunulan aktivitelerin aynısı ile gönüllerince eğlenme imkânı buldu.
Öte yandan personel eğlencesinde çekiliş yapılarak çeşitli ödüller dağıtıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme