Akrones personeline 'emeğe saygı' partisi

Bu yıl 3. düzenlenerek geleneksel bir kimliğe bürünen Sömestr Sonu Personel Partisinde Akrones Thermal Otel personeline 'eme saygı' amaçlı jest yapıldı   Sömestr Sonu Personel Yorgunluk Partisi otelin havuz başında açık büfe ikramlar, müzik eğlence ile gerçekleştirildi. Ayrıca doğum günü olan çalışanlara da sürpriz pasta kesimi yapıldı. 'YORGUNLUK ATARKEN MOTİVE OLDULAR' Akrones Thermal Otel Genel [&hellip]

Bu yıl 3. düzenlenerek geleneksel bir kimliğe bürünen Sömestr Sonu Personel Partisinde Akrones Thermal Otel personeline “eme saygı” amaçlı jest yapıldı

Sömestr Sonu Personel Yorgunluk Partisi otelin havuz başında açık büfe ikramlar, müzik eğlence ile gerçekleştirildi. Ayrıca doğum günü olan çalışanlara da sürpriz pasta kesimi yapıldı.
“YORGUNLUK ATARKEN
MOTİVE OLDULAR”
Akrones Thermal Otel Genel Müdürü Ünal Özgen, bu yıl 3. düzenledikleri Sömestr Sonu Personel Yorgunluk Partisi’nde otelin her hizmet aşamasınd ki çalışan personeli onore etmeyi amaçladıklarını belirtti.
Özgen şöyle konuştu: “Her kademede birlikte çalıştığımız çalışma arkadaşlarımız bu vesile ile bir nebze olsun dinlendirmek ve aynı zamanda motivasyonu sağlama amacıyla bu yıl 3. düzenlediğimiz partimizde aynı zamanda doğum günü olan arkadaşlarımızı da unutmadık. Tekrar kendilerinin yeni yaşlarını kutluyor sağlıklı ömürler diliyorum. Malum otel olarak 3. yılımızı da doldurduk. Üç yıldır sömestr sonunda sezonun tam sonu olmasa da yoğun geçin sömestr da personelimiz elinden gelen gayreti gösteriyor. Normal sezon dışında ki yoğunluktan fazlaca bir iş yükü olduğundan bir yorgunluk artışı oluyor. İşte bu nedenle sömestr sonunda hem insanlarımızı memnun etme hem de emeğe saygı çerçevesinde onlara bir jest anlamında birlik beraberliğimizi göstergesi kapsamında bu partiyi üç yıldır düzenliyoruz.”
“AKRONES’TE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ZİRVEDE”
Akrones Thermal Otel olarak çok güzel bir sömestr sezonu geçirdiklerini belirten Özgen sözlerini şöyle sürdürdü:
“Personelimiz Kasım ayından Ocak sonuna kadar çok yoğun bir tempo geçirdi. Yoğunluğumuz devam etse de her yıl sömestr tatilinin son gününde personel partisini gelenekselleştirme adına inşallah düzenlemeye devam edeceğiz. İnşallah bunu uzun yıllar sürdüreceğiz. İş yoğunluğuna göre destek aldığımız personelin dışında otelimizin 280 personeli var. Gerçekten güzel bir sezon geçirmenin memnuniyetini tatlı yorgunluğunu yaşıyoruz. Personelimiz bu konuda gayretli şekilde çalıştı. Ekibimle birlikte müşteri memnuniyetini Afyonkarahisar’da en üst seviyeye çıkardığımızı düşünüyorum. Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de ki termal otellerin arasında kalitenin en üstünü verdiğimize inanıyoruz. Zaten ilimizde tüm otellerimiz kaliteli bir hizmet veriyor. Biz Türkiye’de ki termal otellerin üzerinde kalitede bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu anlattıklarımın hepsi bilindiği üzere ekiple olmaktadır. Emek sahibi ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme