Akrones ödüle doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın en gözde termal ve turistik tesislerinden Akrones Termal Otel önemli bir ödüle daha layık görüldü.GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin, POYD Resmi Yayını, iki aşamalı oylama sistemiyle oluşturduğu  Qm Ödülleri,  13 Aralık 2018 tarihinde Titanic Deluxe Golf Belek'te düzenlenen ihtişamlı ödül töreniyle  sahiplerine takdim edildi. Bu ödül töreni seremonisinde,  'En iyi yönetilen Termal SPA ve [&hellip]

Afyonkarahisar’ın en gözde termal ve turistik tesislerinden Akrones Termal Otel önemli bir ödüle daha layık görüldü.
GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin, POYD Resmi Yayını, iki aşamalı oylama sistemiyle oluşturduğu  Qm Ödülleri,  13 Aralık 2018 tarihinde Titanic Deluxe Golf Belek’te düzenlenen ihtişamlı ödül töreniyle  sahiplerine takdim edildi. Bu ödül töreni seremonisinde,  “En iyi yönetilen Termal SPA ve Wellness Oteli ödülü” Akrones Termal’e verildi.
Hak edilen ödülle ilgili olarak açıklamada bulunan Akrones Termal Halkla İlişkiler Müdiresi Şule Tokpunar “Termalin başkenti ilimizde hizmete kapılarımızı açtığımız günden itibaren misafir memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımız ile aldığımız ödüllere bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni bir Nefes Akrones sloganı ile tatil anlayışına kalite ve lüksü tanımladık. Bu başarı tüm çalışanlarımızın başarısıdır.” dedi.
İlimize farklı sektörlerde de hizmet veren Özgür Yapı tarafından kazandırılan ve kısa sürede kaliteli hizmet anlayışından oldukça fazla bahsettiren Akrones Termal otel daha önce de Booking Konuk Değerlendirme Ödülü, Otelpuan 2018 Ödülü, En İyi Best Termal Ödülü, Otelz Müşteri Memnuniyet Ödülleri ile adından övgüyle söz ettirmişti.
QM AWARDS 2018
QM ÖDÜLLERİ, turizmde ‘Kaliteyi Yönetmenin’ önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nce ( POYD- Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği  Resmi Yayını) düzenlenen Türk Turizminin en kapsamlı ödül töreni olarak biliniyor. Bu yıl ki iki aşamalı oylama anketi toplam 99 bin 93 ziyaretçi ile bir rekora imza attı.

Bakmadan Geçme