Akrones Ata’yı hakkıyla andı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın gözde turizm tesislerinden Akrones Otel 10 Kasım’da Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü layıkıyla andı.Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında dün saat 09.05’de saygı duruşunda bulunan Akrones’in tüm personeli ve misafirleri daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudular. Atatürk’ün yaşam öyküsü ve başarılarının yer aldığı slayt gösterisinin ardından Akrones’in lobisinde Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı. [&hellip]

Afyonkarahisar’ın gözde turizm tesislerinden Akrones Otel 10 Kasım’da Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü layıkıyla andı.
Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında dün saat 09.05’de saygı duruşunda bulunan Akrones’in tüm personeli ve misafirleri daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudular. Atatürk’ün yaşam öyküsü ve başarılarının yer aldığı slayt gösterisinin ardından Akrones’in lobisinde Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı. 10 Kasım nedeniyle Akrones’te gün boyunca Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlar yayınlandı. Ayrıca Akrones yönetimi tarafından 10 Kasım’a özel olarak hazırlanan Atatürk baskılı tişörtler otelde konaklayan tüm misafirlere dağıtıldı.
Akrones’in 10 Kasım’daki Atatürk’ü anma etkinlikleri tüm konuklardan tam not aldı.

 

Bakmadan Geçme