Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Akrabayı, yandaşı, partiliyi zengin etmeyeceğiz”

Yeniden Refah Partisi İl

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, iktidara geldiklerinde milli kaynak paketleriyle kaynak üreteceklerini belirterek, “Ürettiğimiz kaynakla; akrabayı, yandaşı, partiliyi zengin etmeyeceğiz” dedi

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirerek, iktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlattı. Konuşmasına Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Akkaya’ya Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Başkan Suna, “Şanlıurfa’da operasyon esnasında şehit olan, İscehisar İlçesi Karaağaç Köyü’nden hemşehrimiz P. Uzman Onbaşı Mustafa Akkaya’ya Allah’tan rahmet, aziz milletimize ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” dedi.
“ADALET OLMAZSA DEVLET OLMAZ”
Milli görüş adaletinden bahseden Başkan Suna, “Toprak uğrunda akan şehit kanlarıyla vatan olur. Siyasette; bütün insanlığın kurtuluşu için, zalimin zulmüne dur demek için, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz. İşte Milli Görüş siyaseti. İşte Yeniden Refah siyaseti böyle bir siyasettir. Her şeyin başı adaletle başlar. Adalet olmazsa devlet olmaz. Adalet olmazsa huzur olmaz. Adalet olmazsa yaşanabilir bir Türkiye olmaz. Bizim inancımızın temeli bütün insanlığa ve bütün canlılara şefkat ve merhametten geçer. Bütün insanlarımıza din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin adil bir şekilde davranacağız. Üretim olmadan, istihdam olmadan, ihracat olmadan bu ekonomi düzelmez. Fakat bu faiz oranlarıyla, bu acımasız vergilerle, bu döviz kurlarıyla, alım gücünün sıfıra düştüğü bu piyasada, bu astronomik enerji fiyatlarıyla, bu mevzuatla, iş adamımızdan, sanayicimizden; yatırım yapmasını, üretim yapmasını, istihdam sağlamasını, risk almasını beklemeken büyük haksızlık olur. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ilk günden beri ne diyoruz, bu aziz milleti bu ekonomik esaretten kurtarmak bizim boynumuzun borcudur. Bu aziz milleti açlık sınırının altındaki maaşlardan, yoksulluk sınırının altındaki maaşlardan kurtarmak Yeniden Refah Partisi olarak bizim boynumuzun borcudur.” ifadesine yer verdi.