• Haberler
  • Genel
  • “AKP’ye oy verenleri de partimize bekliyoruz”

“AKP’ye oy verenleri de partimize bekliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkın CHP’de birleştiğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkı yanıltmaya yönelik bir takım dedikoduların gündeme geldiğini söyledi. Görgöz, “Seçimlere çok az bir zaman kala, halkımız üzerinde yanlış algı yaratmaya çalışanların olduğunu bir takım manipülasyonların döndüğünü duyuyoruz. Yok efendim CHP şu partiyi destekleyecekmiş ya da CHP [&hellip]

"AKP'ye oy verenleri de partimize bekliyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkın CHP’de birleştiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkı yanıltmaya yönelik bir takım dedikoduların gündeme geldiğini söyledi. Görgöz, “Seçimlere çok az bir zaman kala, halkımız üzerinde yanlış algı yaratmaya çalışanların olduğunu bir takım manipülasyonların döndüğünü duyuyoruz. Yok efendim CHP şu partiyi destekleyecekmiş ya da CHP İl Başkanı falanca cemaatle görüşmüş, anlaşmış vs. Bunlar hem bizi hemde bahsi geçen tarafları yıpratmaya, zarar vermeye dönük asılsız söylemlerdir. Bizi bilenler biliyor. Hiçbir pazarlık içinde olmadık, olmayız” dedi.
İKİNCİ KURTULUŞ MÜCADELESİ
Bütün vatandaşlara açık çağrı yaptıklarını kaydeden Görgöz, “Hangi partiden olursanız olun, kime oy vermiş olursanız olun, hatta AKP’ye de oy verenleri dahil CHP çatısı altında birleşmeye, CHP’ye oy vermeye davet ediyoruz, diyoruz. Halkımız, halkın iktidarını kurmak için tabanda halk koalisyonu kurmuştur, o koalisyonun adresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz önce inandık, başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Yaptığımız onca anlamlı çalışmalar sonrasında Afyonkarahisar İl belediye başkanlığı ve birçok ilçemizin belediye başkanlıkları CHP’nin olacak. Beldelerde de aynı başarılı sonuçlar alınacak.
İl genelinde en az 20 İl Genel Meclisi üyemiz olacak. Bütün bunları 6 gün sonra göreceğiz. Hep birlikte 2’nci Kurtuluş Mücadelesi veriyoruz. Kazanacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme