• Haberler
  • Genel
  • “AKP’nin adaleti çöktü” – Kocatepe Gazetesi

“AKP’nin adaleti çöktü” – Kocatepe Gazetesi

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Sülümenli Teşkilat Binası’nın açılışında yaptığı konuşmada 17 Aralık operasyonlarının ardından AKP’nin adaletinin çöktüğünü söyledi Cumhuriyet Halk Partisi, Sülümenli Teşkilat Binası’nı törenle açtı. Törene CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, CHP Sülümenli Belediye Başkan adayı Zekeriya Gökmen, İl ve İlçe Kadın [&hellip]

"AKP'nin adaleti çöktü"

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Sülümenli Teşkilat Binası’nın açılışında yaptığı konuşmada 17 Aralık operasyonlarının ardından AKP’nin adaletinin çöktüğünü söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi, Sülümenli Teşkilat Binası’nı törenle açtı. Törene CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, CHP Sülümenli Belediye Başkan adayı Zekeriya Gökmen, İl ve İlçe Kadın Kolları başkanları, Fethibey, Çıkrık, Işıklar, Gebeceler ve İscehisar Belediye Başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan açılış konuşmasında “AKP’nin adaleti çöktü, kalkınmanın ise yalnızca bakan ve milletvekillerinin kalkınması olduğu anlaşıldı. Yetim hakkı yedirmeyeceğiz diye iktidara gelenlerin, din ve imanı ağzından düşürmeyenlerin ayakkabı kutularında dolarlar doluymuş, evlerine yedişer tane para kasaları varmış. Bu iktidar herkesi kandırmıştır. CHP olarak sizlere temiz bir toplum, temiz siyaset vaat ediyoruz. Tertemiz bir başkan adayımız var. Afyona 10 km olan bu beldenin yolları böyle mi olmalı? Belediye Başkan adayımız Zekeriya Gökmen sizlerin sorunlarını ve çözümlerini biliyor. Soğuğa rağmen toplanan bu kalabalık Sülümenli için güzel günlerin yakın olduğunu müjdeliyor” dedi.
İl Başkanı Yalçın Görgöz “Sülümenli beldesi bizi her zaman destekleyen bir yerdir, ancak seçimleri hep kıl payı kaybettik, küçük hatalar, sürtüşmeler nedeniyle kaybettik. Ben Zekeriya başkanla birlikte Sülümenlide başarılı olacağımıza inanıyorum. Yoğun ilginiz bunu gösteriyor. Başkanı sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş yaptığı konuşmaya önceki belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başladı. Toptaş, “Biz bu beldede her zaman güçlü olduk. 30 Mart akşamı inşallah buraya Zekeriya başkanı kutlamaya geleceğim. Bugün nasıl çevre beldelerin belde başkanları, belediye başkan adayları buradaysa, seçimden sonra da hep birlikte hareket ederek, tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Temiz olamayanlara, Müslümanlığı kullanarak kul hakkı yiyenlere en iyi cevabı bu coşkulu kalabalık verecektir. Bu coşkuyu görmek beni çok sevindirdi” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme