• Haberler
  • Siyaset
  • Akpınar: Merkezde elektrik kesinti sorunu ne zaman çözülecek?

Akpınar: Merkezde elektrik kesinti sorunu ne zaman çözülecek?

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, OEDAŞyetkilerine sürekli elektrik arızası meydana gelen il merkezindeki mahallerde sorunun ne zaman çözüleceğini sordu. Akpınar, 'Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bu hafta sonu Rusya'dan gelen turist kafilesini maske ve mesafe kuralına uymada bizleri denetleyen polis ve zabıta memurları turistleri denetleyemedi' dedi   Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkan Yardımcısı [&hellip]

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, OEDAŞyetkilerine sürekli elektrik arızası meydana gelen il merkezindeki mahallerde sorunun ne zaman çözüleceğini sordu. Akpınar, “Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bu hafta sonu Rusya’dan gelen turist kafilesini maske ve mesafe kuralına uymada bizleri denetleyen polis ve zabıta memurları turistleri denetleyemedi” dedi

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, dün öğlen partide düzenlediği basın toplantısında gündeme değerlendirdi. Toplantıda partililerde hazır bulundu.
“İSRAFTAN VAZGEÇİLİP ÜRETİME DÖNÜLMELİ”
Pandemi sürecinde fedakârca çalışan öğretmenleri, zorlu bir süreç yaşayan öğrenci ve velileri tebrik eden Erhan Akpınar, yeni eğitim öğretim süreci ile ilgili iktidar karar alırken, il ve ilçelerin yöneticilerinin sesine ve kararlarına kulak vererek isabetli adımlar atması gerektiğini kaydetti. “Biz, iktidarın Türkiye’de reform yapabilecek moral ve motivasyonunu artık kaybettiğini düşünüyoruz.” diyen Akpınar, “Elbette adalette reforma ihtiyaç var ama bu reform, kanunlarda değil, zihniyetlerde yapılmalı. Perişan olan ekonomide sil baştan bir reform yapılmalı. Tüketim, israf anlayışından vazgeçilip üretime dönülmeli. Bir diğer reform gereken konu ise demokrasidir. Türkiye, kontrol edilmeyen başkanlık sisteminden mutlaka kurtulmalıdır.” dedi.
“OEDAŞ İL MERKEZİNDEKİ SIKINTIYI NE ZAMAN GİDERECEK?”
Kış günlerinde evinde odunu kömürü olmayan çok kişinin ısınabilmek için elektrikli ısıtıcı kullandığını dile getiren Akpınar şöyle konuştu: “Isınmayı sağlamak için ısıtıcı kullanan hastalığı için evinde elektirikli cihaza bağlanması gereken ihtiyaç sahipleri bulunuyor. Geçen hafta içerisisin de Akmescit Mahallesi, Kale Caddesi ve Kale Mahallesinde bir hafta içerisine 3 defa elektirik kesintisi meydana geldi. Özellikle Çarşamba günü sabah saat 14.00’de başlayan arıza gece saat 02.00’ye kadar giderilemedi. Mahalle sakinleri evlerinde zor durumda kaldı. Afyonkarahisar OEDAŞ yetkilerine soruyorum. Devamlı olarak elektirik arızası meydana gelen bu mahallerde sorun ne zaman çözülecek? Afyonkarahisar merkez de bulunan bu sıkıntının sebebi nedir?”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme