Akpınar, açtığı ağzını yumdu gözünü

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, elektrik kesintileri ve AFJET'in yeterli ısı sağlayamadığı gerekçesiyle AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir'e sert çıktı. Akpınar,60 yıl sonra Afyonkarahisar'a dönen Kybele heykelini karşılayan protokol üyelerini de 'Yapılacak çok iş varken hoşgeldine gitmişler' sözleriyle eleştirdi   Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan [&hellip]

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, elektrik kesintileri ve AFJET’in yeterli ısı sağlayamadığı gerekçesiyle AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir’e sert çıktı. Akpınar,60 yıl sonra Afyonkarahisar’a dönen Kybele heykelini karşılayan protokol üyelerini de “Yapılacak çok iş varken hoşgeldine gitmişler” sözleriyle eleştirdi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, dün öğlen partide düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
“AFJET ABONELERİNE YETERLİ ISI VERİLEMEDİ”
Erhan Akpınar, milli ruhu, istiklal aşkını mısralarına taşıyan milli şair Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 85 yılında rahmetle yâd ettiğini ifade etti. “Yine tam manada yapılmayan bir hizmet daha, havalar sıfırın altında 22 ve 24’ü gördüğü bir zaman diliminde AFJET abonelerine yeterli ısı veremedi. Halkımız elektirikli ısıtıcı kullanarak ısınmaya çalışıyor.” diyen Akpınar, “Sayın AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, ‘Halkımız sabretsin, havaların çok soğuk olmasını beklemiyorduk bu olay mühendislik hesapları dışına taşan bir değer.’ demiştir. Bu soğuklarda özellikle bebekleri çocukları, yaşlıları ısıtamadıktan sonra o koltukta ne işin var, bırak o koltuğu hak eden bir kişi otursun.” dedi.
“OSMANGAZİ ELEKTRİK DAĞITIM İLGİLEN ARTIK”
OEDAŞ Afyonkarahisar yetkililerini de eleştiren Erhan Akpınar, “Geçen hafta içerisinde Yesilyurt Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve 2. Küçük Sanayi Sitesi’nde uzun zamanlı elektirik kesintileri yaşandı. Esnaf dükkânını açamıyor, kapatmak istese kapatamıyor. Diğer yandan kış günü olması sebebi ile herkesin evinde bulunduğu zaman diliminde yine çocuklar, yaşlı insanlar ve yeni doğan bebekler var. Hele Yeşilyurt Mahallesinde elektrik olmadığı için soba kurup zehirlenen insanlarımız var. Allah acil sifalar versin geçmiş olsun. Elektirik sıkıntımız hiç bitmiyor bir bakıyorsunuz mahaller de elektirik yok bir bakıyorsunuz 2. Sanayi Sitesinde elektrik yok. Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. pandemiden dolayı personel eksik olduğundan dolayı mı bu sorunları gidermekte zorlanıyor? Sayın İl Müdürü Cafer Demir, bu eksikliklerin giderilmesi konusunda biraz daha titiz olmanızı istiyoruz.” diye konuştu.
“KYBELE HEYKELİ
HANGİ SORUNUMUZA
ÇÖZÜM BULACAK?”
“İnsanlar sokak hayvanlarından dolayı işine okuluna evine gidemiyor diye kaçıncı kez haber yaptığımız Afyonkarahisar Belediyesi bu hayvanlarla niye ilgilenmek istemez?” diyen Akpınar sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayvanlar için barınak yaptınız insanlar maddi destek verdi ilgilenin diye. Hizmete geldiğinde yok. Zeybek Başkan sesimizi duymuyor musun? O kadar çok sıkıntımız var bunların yapımı için ilgilenilip yapılması yerine Kybele heykeli gelmiş ona hoşgeldine gitmişler protol olarak; Bakalım bu heykel hangi sorunlarımıza çözüm bulacak. Yağ fiyatları mı ucuzlayacak, benzin, mazotun fiyatimi ucuzlayacak, issiz olan insanlarımıza işmi sağlayacak? Yoksa bankaya borcu olan esnaf ve çiftçimizin kredi borçlarını mı ödeyecek? Göreceğiz bakalım.”
“DEMEK YURDUNUSEVEN’İN DE TANSİYONU DÜŞTÜ”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in Afyonkarahisar’a açılan 12 fabrikanın ismini paylaşmadığını söyleyen Akpınar, “AKP Milletvekili İbrahim Yurdunuseven tarafından Afyon’a açtıklarını ifade ettiği 12 fabrikanın ismini paylaşmasını beklerken hala cevap gelmedi. Çok görmemek lazımdır. Dolar 18 TL’den 12 TL’ye düşünce onunda tansiyonu düştü demekki fabrikaları hatırlamıyor.” ifadelerine yer verdi.
“SP İKTİDARINDA
ÖN GÖRÜLEMEZ
GÜNLER AŞILACAK”
Hayat pahalılığı, işsizlik, yüksek enflasyon, geçim sıkıntısı ve daha da üzüntü vericisinin öngörülemezlik olduğunu belirten Akpınar sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah SP iktidarında bu öngörülemez günleri birlikte aşacağız. Türkiye’nin sağlıklı, kararlı ve kendinden emin bir şekilde yola devam edeceği günleri birlikte tesis edeceğiz. Bugün zam mı yapılacak? Döviz ne olacak? Yatırımlar hangi hale gelecek? İşsizliğin çözülmesi konusunda hangi kararlar alınacak? Maalesef kimse bilmiyor. 20 yıl sonra dönüp dolaşıp geldiğimiz noktada 2001 kriz günlerinin ve aynı gündemlerin adeta 2021 yılında tekerrür ettiğine şahit oluyoruz. Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildiğinde dolar 2,15 TL’di. Başkanlık sistemine geçtiğimizde dolar 4,60 kuruştu. Hangi rakama göre başarıyı belirleyelim, siz karar verin? 2014 öncesi mi? 2014-2018 arası mı? 2018 sonrası mı? 2020 mi? Yoksa şu 3-4 günlük dönem mi? Ne yazık ki iktidar başarısızlıkları başkalarına yüklemekte, başarıyı da sadece kendi aldıkları kararlarda görmektedir ama zararı ve faturayı daima millete ödetmektedir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme