“AKP’de müthiş bir kibir hâkim”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kibir emarelerinin görüldüğünü söyledi Milliyetçi Hareket Partisi 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesine Bağlı Seydiler Beldesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Seydiler'de halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Çetinkaya, bir süre vatandaşlarla sohbet etti, onlardan destek istedi. Seydiler'den birçok vatandaş Genel seçimlerde Çetinkaya'ya [&hellip]

"AKP'de müthiş bir kibir hâkim"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kibir emarelerinin görüldüğünü söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine Bağlı Seydiler Beldesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Seydiler’de halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Çetinkaya, bir süre vatandaşlarla sohbet etti, onlardan destek istedi. Seydiler’den birçok vatandaş Genel seçimlerde Çetinkaya’ya destek sözü verdi.
Bu arada Seydiler’de, Seydiler Ülkü Ocaklarının açılışı yapıldı. Ülkü Ocakları’nın açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, İl Başkanı Raşit Demirel, İl Başkan Yardımcısı Ulvi Yaman, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Yiğit, İscehisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Seydi Yaman, çok sayıda ülkücü genç ve Partili katıldı.
AKP’nin, artık kendine 13 yıllık bir iktidar bahşeden halkına zulmeder hale geldiğini söyleyen MHP Milletvekili Adayı İsmail Elibol, “AKP ne yaparsa yapsın, ne kadar hizmet ettiklerini söylerlerse söylesinler, halkın gönlünü kazanamamışlar, kazanamazlar da” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme