• Haberler
  • Genel
  • Akören üç puanı kaptı – Kocatepe Gazetesi

Akören üç puanı kaptı – Kocatepe Gazetesi

Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde mücadele eden Adilspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Akören Belediyespor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde heyecan devam ediyor. Ligin bitimine 2 hafta kala Adilspor, geçen hafta Salarspor maçında çıkan olaylardan sonra İl Disiplin Kurulu’nun hükmen mağlubiyet ve üç puan silinme cezası sonrası ligden çekildiğini bildirmişti. Bu hafta [&hellip]

Akören üç puanı kaptı

Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde mücadele eden Adilspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Akören Belediyespor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde heyecan devam ediyor. Ligin bitimine 2 hafta kala Adilspor, geçen hafta Salarspor maçında çıkan olaylardan sonra İl Disiplin Kurulu’nun hükmen mağlubiyet ve üç puan silinme cezası sonrası ligden çekildiğini bildirmişti. Bu hafta ligden çekilmeseydi Adilspor, Akören Belediyespor’la karşılaşacaktı. Ancak ligden Adilspor’un çekilmesi bu hafta karşılaşacağı Akören Belediyespor’un işine yaramadı değil. Ligde mücadeleci kimliği ile öne çıkan Adilspor, Akören Belediyespor’u zorlayacak ekiplerden olarak göze çarpıyordu. Ancak Akören Belediyespor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Oynamadan maçı kazanan Akören Belediyespor, Süper Lig yolunda büyük bir averaj yakalamış oldu.

Bakmadan Geçme