Akman güven tazeledi

Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Akman, tek aday ve liste olarak katıldığı seçimde yeniden seçilerek güven tazeledi   Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 7. olağan seçimli genel kurul toplantısı hafta sonu Derya Düğün Salonu'nda yapıldı. Böylece Kamu-Sen'e bağlı sendikaların genel kurul toplantıları tamamlandı. ÜLKÜCÜ TEŞKİLATLAR BİRARAYA GELDİ Türk Büro-Sen'in genel kurul toplantısına [&hellip]

Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Akman, tek aday ve liste olarak katıldığı seçimde yeniden seçilerek güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 7. olağan seçimli genel kurul toplantısı hafta sonu Derya Düğün Salonu’nda yapıldı. Böylece Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel kurul toplantıları tamamlandı.
ÜLKÜCÜ TEŞKİLATLAR
BİRARAYA GELDİ
Türk Büro-Sen’in genel kurul toplantısına; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Yönetim kurulu Üyesi Ramazan Eryıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kaan Diler, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, Türkiye Kamu-Sen’e Bağlı sendika Şube Başkanları, Belediye Başkanları, TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı.
“BİZİM İLKEMİZ ÖNCE ÜLKEMİZ”
Gene kurul divanı Mehmet Ali Öztürk Başkanlığı’nda, Tolga Şahiner ve Ömer Şahin’den oluştu. Toplantının açış konuşmasını yapan Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Akman, sendikada Türkiye sevdalılarının bir araya geldiğini söyledi. Akman, “Biz, ‘Bizim ilkemiz önce ülkemiz’ prensibini ön plana çıkaran, ‘Çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan’ bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Sendikal hareketin odağında çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi gerekliliğine inanan; dolayısı ile sendikal hareketi temel hedefinden saptıracak suiistimallere taviz vermeyen, her türlü faaliyetlerini özellikle üyelerinin ve herkesin denetimine açık, gerçek anlamda şeffaflık ilkesinin hâkim olduğu bir sendikacılık anlayışındadır. Sendikacılığa en çok ihtiyacın olduğu bugünde gönüllerini kazanmadığımız hiçbir insan bize üye olmaz. Delegasyon olarak sizlerden istirhamım, hepiniz bulunduğunuz yerlerde çalışma arkadaşlarınızın gönüllerine girin ve yetkiyi ehline getirin. Bunun için gece ve gündüz çalışmaya devam edin. Bizler sizin yanınızda kararlı bir şekilde mücadele için hazırız. Unutmayın, dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.” dedi.
“MHP TALEP VE İSTEKLER
ÜZERİNE ÇALIŞIYOR”
Toplantıda konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Kamu-Sen’e bağlı sendika seçimlerinin Türk Büro- Sen Şubesi’nin seçimiyle tamamlandığını dile getirdi. Kocacan, “Şimdiye kadar hizmet vermiş sendika şube başkanlarımıza teşekkür ederim. Yeni seçilen başkanlarımıza da başarılar dilerim. Sendika başkanlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Onların sorunlarını, talep ve isteklerini MHP olarak yakından takip ederek çalışmalar yapmaktayız. Önümüzdeki dönemde çalışanlarımızın refah seviyelerinin artması için Cumhur İttifakı olarak gereken çalışmayı yapacağız.” diye konuştu. Tek aday ve liste olarak seçime katılan mevcut Şube Başkanı İsmail Akman yeniden seçilerek güven tazeledi. Akman’ın yönetim kurulu üyeleri listesinde yer alan; Şahin Yılmaz, Lütfiye Yıldız, Ahmet Zengin, Hakan Keleş, Bekir Akın, Murat Çakır göreve seçildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme