• Haberler
  • Genel
  • Akkoyun Çanakkale’de Türkleri anlattı – Kocatepe Gazetesi

Akkoyun Çanakkale’de Türkleri anlattı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akkoyun “Türk Gücü ve Çanakkale” başlıklı bir konferans verdi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğretim Üyesi Doçent Dr. Turan Akkoyun, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuştu.Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümünde Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Kulübünün düzenlemiş olduğu Çanakkale Zaferini Anma Programı dün Abdullah [&hellip]

Akkoyun Çanakkale'de Türkleri anlattı

AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akkoyun “Türk Gücü ve Çanakkale” başlıklı bir konferans verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğretim Üyesi Doçent Dr. Turan Akkoyun, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuştu.
Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümünde Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Kulübünün düzenlemiş olduğu Çanakkale Zaferini Anma Programı dün Abdullah Kaptan Konferans salonunda gerçekleştirildi. AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akkoyun’un “Türk Gücü ve Çanakkale” başlıklı bir konferansında, şehit ve gazilerin anılarının yaşatılması yanında, gelecek kuşakların da rol kahramanlarını başka yerler yerine, şanlı ecdad ile Türklüğün ana vatanı içinde hiç bir menfaat beklemeksizin toprağa düşenlerin arasında bulabilmenin mümkün olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme