Akkaya: Hizmet için yola çıktık

İscehisar İlçesine bağlı Seydiler beldesi Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, beldenin hak ettiği hizmeti alacağını söyledi. Başkan Akkaya, “Seydiler beldesine hizmet etmek için yola çıktık” dedi Yüksek Hızlı Tren (YHT) ağı içerisinde yer alan İscehisar'ın Seydiler Beldesi’nin AK Parti’li Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, beldesine hizmet ve yatırım yapmak için halktan aldığı güveni hizmete dönüştürmek için çalışmalara [&hellip]

Akkaya: Hizmet için yola çıktık

İscehisar İlçesine bağlı Seydiler beldesi Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, beldenin hak ettiği hizmeti alacağını söyledi. Başkan Akkaya, “Seydiler beldesine hizmet etmek için yola çıktık” dedi

Yüksek Hızlı Tren (YHT) ağı içerisinde yer alan İscehisar’ın Seydiler Beldesi’nin AK Parti’li Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, beldesine hizmet ve yatırım yapmak için halktan aldığı güveni hizmete dönüştürmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.
Başkan Akkaya, “30 Mart 2014 tarihinde Seydiler Belediye Başkanı olarak seçildim. Göreve başladığımda ilk olarak eksiklerimizi tespit ettim ve buna göre çalışmalarımıza başladık. Alt yapı ve imarla ilgili sorunlarımız var. Bu sorunlara çözüm üreterek gidermeye çalışıyoruz. Özellikle koruma amaçlı imar planıyla ilgili çalışmamız devam ediyor. Valimiz Hakan Yusuf Güner’in önderliğinde İl Özel İdaremiz bununla ilgili proje hazırlıyor. Aynı zamanda beldemize yakın olan köylerin yolları ile ilgili çalışmamız oldu. Beldemizin güvenliği acısından belirli noktalara güvenlik kameraları taktık ve ses sistemimizi yeniledik. Beldemizde bulunan okulumuz kullanılmaz haldeydi. Buranın yıkılarak yeniden yapılması için yaptığımız girişimler sayesinde İl Genel Meclisi tarafından alınan kararla İl Özel İdare Genel Sekreterliğimiz tarafından okulumuz yapıldı. Okulumuzun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Beldelerinin SİT alanı içerisinde olmasından dolayı imarla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Akkaya, imar alanlarının genişletilmesini istediklerini belirtti.
İscehisar ilçesindeki mermer sektörü sayesinde beldesinde yaşayan vatandaşların buralarda istihdam ettiğini dile getiren Başkan Akkaya, bu istihdam sayesinde göç vermediklerini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme