• Haberler
  • Eğitim
  • Akınsoft’tan öğrencilere destek – Kocatepe Gazetesi

Akınsoft’tan öğrencilere destek – Kocatepe Gazetesi

İİBF İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak verilen 'İnsan Kaynaklarında Paket Programlar' dersi kapsamında program lisansları ücretsiz olarak Akınsoft tarafından karşılandı. Akınsoft'un 4 yıldır AKÜ öğrencilerine yazılım konusunda destekte bulunduğu dile getiren İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duygu Kızıldağ, gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Wolvox İnsan Kaynakları programına entegre bir müfredat ile derslerin yürütüldüğünü ifade etti.Ayrıca [&hellip]

İİBF İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak verilen “İnsan Kaynaklarında Paket Programlar” dersi kapsamında program lisansları ücretsiz olarak Akınsoft tarafından karşılandı. Akınsoft’un 4 yıldır AKÜ öğrencilerine yazılım konusunda destekte bulunduğu dile getiren İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duygu Kızıldağ, gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Wolvox İnsan Kaynakları programına entegre bir müfredat ile derslerin yürütüldüğünü ifade etti.
Ayrıca dönem sonunda uygulama sınavlarında başarı gösteren öğrencilere Akınsoft tarafından katılım sertifikaları verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme