Akıllı Adımlar projesi devam ediyor

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Fen ve Anadolu Liseleri Akıllı Adımlar toplantısının ilki gerçekleştirildi Toplantı, ilimiz merkez özel Zafer Lisesinde, Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Projesi Fen ve Anadolu liselerinden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez ve 24 okulun müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda önceden belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının belli bir bölümüne İl Milli Eğitim [&hellip]

Akıllı Adımlar projesi devam ediyor

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Fen ve Anadolu Liseleri Akıllı Adımlar toplantısının ilki gerçekleştirildi

Toplantı, ilimiz merkez özel Zafer Lisesinde, Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Projesi Fen ve Anadolu liselerinden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez ve 24 okulun müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda önceden belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının belli bir bölümüne İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım da katılarak gündem ile ilgili bilgiler aldı.
Milli Eğitim Müdürü Yıldırım okul müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek her okulun eğitim ve öğretimde kendi çıtalarını biraz daha yükseltmelerini istedi. Toplantıda 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında yapılacak tüm çalışmalarla ilgili Fen ve Anadolu liseleri Orta öğretimde Akıllı Adımlar Projesi çalışma takvimi hazırlandı. Verimli geçen toplantı dilek ve temenniler ile son buldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme