• Haberler
  • Genel
  • Akılı adımlar projesi toplantısı Şuhut’ta yapıldı

Akılı adımlar projesi toplantısı Şuhut’ta yapıldı

Orta Öğretimde Akıllı Adımlar Projesi VII. Grup (KTÖGM) Toplantısı Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesinde yapıldı Eğitim-Öğretim, Haber Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri 2010-2011 Eğitim öğretim yılı 3. toplantısını 29 Mart Salı günü Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesinde gerçekleştirdi. Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen [&hellip]

Akılı adımlar projesi toplantısı Şuhut'ta yapıldı

Orta Öğretimde Akıllı Adımlar Projesi VII. Grup (KTÖGM) Toplantısı Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesinde yapıldı

Eğitim-Öğretim, Haber Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri 2010-2011 Eğitim öğretim yılı 3. toplantısını 29 Mart Salı günü Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesinde gerçekleştirdi. Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının bir bölümüne Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral ve Şube Müdürleri Yaşar Ceylan ileYusuf Teke de katıldılar.
2010-2011 Eğitim öğretim yılında yeni binasında eğitim vermeye başlayan Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi binası Okul Müdürü Adem Tuncay tarafından gezdirildi. Toplantıda, öğrenci stajları, işletmelerde beceri eğitimi, METEF fuarı, personel yetersizliği durumunda hizmet alımı, E- mezun konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Sonraki toplantının Çay Kız Teknik ve Meslek Lisesinde yapılmasına karar ve-rildi. Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Adem Tuncay’a ev sahipliği için teşekkür ederek toplantıdan ayrıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme