• Haberler
  • Genel
  • Akılcı proje, 'şimdilik' beklemede – Kocatepe Gazetesi

Akılcı proje, 'şimdilik' beklemede – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında verilen bir teklifle gündem maddeleri arasına alınan, ardından Trafik Komisyonu’na havale edilen 'Toplu Taşıma Güzergâhlarının Düzenlenmesi' projesi, 'şimdilik' kaydıyla beklemeye alındı Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında gündem maddeleri arasında bulunmayan, ancak verilen bir teklifle gündem maddeleri arasına giren projenin müzakeresi sürüyor. Toplantıda Trafik Komisyonu’na havale edilen [&hellip]

Akılcı proje, “şimdilik” beklemede

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında verilen bir teklifle gündem maddeleri arasına alınan, ardından Trafik Komisyonu’na havale edilen “Toplu Taşıma Güzergâhlarının Düzenlenmesi” projesi, “şimdilik” kaydıyla beklemeye alındı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında gündem maddeleri arasında bulunmayan, ancak verilen bir teklifle gündem maddeleri arasına giren projenin müzakeresi sürüyor. Toplantıda Trafik Komisyonu’na havale edilen “Toplu Taşıma Güzergâhlarının Düzenlenmesi” projesi, Komisyonu’nun hafta başı yaptığı toplantıda ele alındı.
Taraflar, projeyi inceledi
Trafik Komisyonu’nun hafta başındaki toplantısında güzergah değişiminin taraflarının bu projeden haberdar olması konusunda görüş bildirildi. Bunun üzerine güzergah değişiminin taraflarına da “Toplu Taşıma Güzergâhlarının Düzenlenmesi” projesi, iki gün boyunca anlatıldı. Projeyi inceleyenlerin bir kısmı projeye olumlu yaklaşırken, bir kısmı ise “kafa karışıklığı” gerekçesiyle projenin uygulanmaması yönünde görüş bildirdi. Proje teklifi, “şimdilik” kaydıyla askıya alındı.
Trafik rahatlayacaktı
Afyonkarahisar’daki toplu taşıma sistemini kökünden değiştirmesi beklenen “Toplu Taşıma Güzergâhlarının Düzenlenmesi” projesinde vatandaşların ve toplu taşıma hizmeti verenlerin mağdur olmaması esas alınmıştı. Projenin uygulanması hâlinde şehiriçi trafiğin de ciddi oranda rahatlaması bekleniyordu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme