• Haberler
  • Spor
  • Akharım Kayıhan'ı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

Akharım Kayıhan'ı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de düşme potasından çıkma mücadelesi veren Akharım Belediyespor, kendi evinde ligin 21. haftasında Kayıhan Belediyespor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Akharım Belediyespor 2-0 öne geçti. Ardından Kayıhan Belediye durumu 2-2'ye getirmeyi başardı. İkinci yarıda da Akharım Belediyespor 5 gol daha bulduğu maçı 7-2 kazanmayı bildi. Rakibini oldukça ezici bir farkla 7-2'lik skorla mağlup [&hellip]

Süper Amatör Lig’de düşme potasından çıkma mücadelesi veren Akharım Belediyespor, kendi evinde ligin 21. haftasında Kayıhan Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Akharım Belediyespor 2-0 öne geçti. Ardından Kayıhan Belediye durumu 2-2’ye getirmeyi başardı. İkinci yarıda da Akharım Belediyespor 5 gol daha bulduğu maçı 7-2 kazanmayı bildi. Rakibini oldukça ezici bir farkla 7-2’lik skorla mağlup eden Akharım Belediyespor hanesindeki puanı 16’dan 19’a çıkardı ve düşme potasından çıktı.
Akharım’ın gollerini Emrah, Cafer, Hüseyin (2) Ali, Kenan ve Emre kaydetti. Kayıhan Belediye’nin gollerinin birini Hasan atarken ikinci golü de Akharımlı İbrahim kendi kalesine attı.

Bakmadan Geçme