• Haberler
  • Genel
  • Akdeğirmen için çarpıcı iddialar – Kocatepe Gazetesi

Akdeğirmen için çarpıcı iddialar – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Akdeğirmen Barajı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Akdeğirmen Barajı’nda fiziki tahlil ve arıtma yapıldığını, ancak biyoljik tahlil ve arıtma yapılmadığına dikkat çekti Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, su kesintileri nedeniyle hakkında tartışmalar yapılan Akdeğirmen Barajı ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi. Yılmaz, Akdeğirmen Barajı’nın tarımsal [&hellip]

Akdeğirmen için çarpıcı iddialar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Akdeğirmen Barajı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Akdeğirmen Barajı’nda fiziki tahlil ve arıtma yapıldığını, ancak biyoljik tahlil ve arıtma yapılmadığına dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, su kesintileri nedeniyle hakkında tartışmalar yapılan Akdeğirmen Barajı ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.
Yılmaz, Akdeğirmen Barajı’nın tarımsal sulama amacıyla inşa edildiğini, ancak daha sonra içme suyu tesisi olarak kullanıldığına dikkat çekti.
Yılmaz, “Eğer bir barajdan içme suyu için yararlanılacaksa, çevresinde yeşil kuşak oluşturulmalıdır. Ayrıca dış etkilerin baraja zarar vermesini engellemek için barajın çevresinde çitlerle önlem alınmalıdır. İçme suyu sağlayan bir tesiste büyükbaş hayvanlar yüzer mi?” diye sordu.
BİYOLOJİK OLARAK DA
ELE ALINMALI
Akdeğirmen Barajı’nda fiziki tahlil ve arıtmanın yapıldığını belirten Yılmaz, “Baraj’da biyolojik tahlil ve arıtma yapılmalıdır. ‘Millete arsenikli su içirdiler’ deniyor. Belki borularda meydana gelen bozukluklar nedeniyle bu şekilde durumlar oluşmuş olabilir. Ama siz Afyon’da tifo salgınına şahit oldunuz mu? Böyle bir şey hiç olmadı. Bir an önce, şehre içme suyu sağlayan Akdeğirmen Barajı’nda önlemler alınmalı” ifadelerini kullandı.
ŞEHİR GİRİŞİNDE ASPES BORU
Sinanpaşa ilçesinde şehidimiz için düzenlenen cenaze töreninden sonra Afyonkara-hisar’a dönerken Mecidiye girişinde çalışmanın yapıldığını gördüğünü belirten Yılmaz, “Bir baktım ki boruda aksaklık olmuş. Gittim fotoğrafını çektim. Gördüm ki aspes boru tamir edilmeye çalışılıyor” diye konuştu. (Kocatepe)

MHP, seçimlerde iddialı olacak

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler için MHP olarak iddialı olduklarını söyledi. Yılmaz, seçime girilen her yerde, seçimi kazanacak adaylarla yola çıkacaklarını kaydetti. Yılmaz, “Seçim kazanıldıktan sonra da siyasi olarak da hizmet olarak da dirayet gösterebilecek birçok arkadaşımız var” dedi.

Bakmadan Geçme