• Haberler
  • Gündem
  • Akdağ'da avukatlar fotosafariye katıldı – Kocatepe Gazetesi

Akdağ'da avukatlar fotosafariye katıldı – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5'inci Bölge Müdürlüğü tarafından Akdağ Tabiat Parkı'nda Tabiat Turizmi Aktivitesi çerçevesinde fotosafari etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Doğa Koruma Milli Parklar 5'inci Bölge Müdürü Mahmut Temel, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin ve baro üyeleri katıldı.Ödüllü fotoğraf tutkunlarının da katıldığı yaklaşık 100 katılımcı 2 gün süren etkinlik kapsamında [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5’inci Bölge Müdürlüğü tarafından Akdağ Tabiat Parkı’nda Tabiat Turizmi Aktivitesi çerçevesinde fotosafari etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Doğa Koruma Milli Parklar 5’inci Bölge Müdürü Mahmut Temel, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin ve baro üyeleri katıldı.
Ödüllü fotoğraf tutkunlarının da katıldığı yaklaşık 100 katılımcı 2 gün süren etkinlik kapsamında Tokalı kanyonuna ve Akdağ’ın yüksek tepelerine yürüyüş yaptılar. Akdağ Tabiat Parkı’nın farklı alanlarının, doğasının ve yaban hayatının fotoğrafları çekildi.

Bakmadan Geçme