• Haberler
  • Spor
  • AKDAĞ yine dağlardaydı – Kocatepe Gazetesi

AKDAĞ yine dağlardaydı – Kocatepe Gazetesi

AKDAĞ sporcuları 13 kilometrelik parkuru 5 saatte yürümeyi başardı. Erkmen göledine karşı çay demleyip içen AKDAĞ üyeleri bir süre gölet manzarasında mola verdi. Yürüyüşe eşi ile birlikte katılan Mert Bakırcı 'AKDAĞ ekibi çok harika ve neşeli bir ekip. Onların yanında bu yürüyüş çok güzeldi. Kadınana suyolu üzerinde bulunan şelale bizi oldukça etkiledi. 14 Şubat Sevgililer [&hellip]

AKDAĞ sporcuları 13 kilometrelik parkuru 5 saatte yürümeyi başardı. Erkmen göledine karşı çay demleyip içen AKDAĞ üyeleri bir süre gölet manzarasında mola verdi. Yürüyüşe eşi ile birlikte katılan Mert Bakırcı “AKDAĞ ekibi çok harika ve neşeli bir ekip. Onların yanında bu yürüyüş çok güzeldi. Kadınana suyolu üzerinde bulunan şelale bizi oldukça etkiledi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde canım eşime alışık olmadığı bir sevgililer günü geçirmesinde yardımcı olan AKDAĞ ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Birsen Çelikkol, “Erkmen’de Roma döneminden kalan kaya mezarları ve lahitler Afyonumuz’un kültürel zenginlikleri bakamından ne kadar zengin olduğunu gösteriyor. Her yeri tarih kokan kentimizin doğa yürüyüşleri ile bizlere eski zamanlara götüren teknolojiden ulaştıran AKDAĞ ekibine teşekkür ederiz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme