• Haberler
  • Gündem
  • AKDAĞ Ornaş Kayalıklarında yürüdü – Kocatepe Gazetesi

AKDAĞ Ornaş Kayalıklarında yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Katılımcılardan Tanju Tetik, Frig Vadisi'ne gönül aşıklarından olduğunu Ornaş'daki orman içindeki peribacalarına hayran kaldığını belirti. Tetik, AKDAĞ ekibini Üçler kayasındaki kral mezarlarının ve eski yerleşim yerlerini görmeye davet etti.Hüseyin Bülbül, grubun enerjisi ve doğanın güzelliğinin birleşmesiyle birlikte yürüyüşten büyük haz aldığını ve çeşitli gruplarda yaptığı yürüyüşlerden daha eğlenceli, zevkli bir yürüyüş olduğunu belirtti.Grubun yeni katılımcılarından [&hellip]

Katılımcılardan Tanju Tetik, Frig Vadisi’ne gönül aşıklarından olduğunu Ornaş’daki orman içindeki peribacalarına hayran kaldığını belirti. Tetik, AKDAĞ ekibini Üçler kayasındaki kral mezarlarının ve eski yerleşim yerlerini görmeye davet etti.
Hüseyin Bülbül, grubun enerjisi ve doğanın güzelliğinin birleşmesiyle birlikte yürüyüşten büyük haz aldığını ve çeşitli gruplarda yaptığı yürüyüşlerden daha eğlenceli, zevkli bir yürüyüş olduğunu belirtti.
Grubun yeni katılımcılarından Aybüke Akay, “3 yıldır Afyon’da üniversite okuyorum. Afyon çorak yeşil alandan yoksun bir yer olarak tanımıştım. Bu yürüyüş bana Afyonkarahisar’ın doğal güzelliği ile tarihi zenginliğinin iç içe geçtiğini ve bu güzelliklerin farkına varmak için şehirlerden uzaklaşmak gerektiğini öğretti. Beni kendilerine çeken AKDAĞ ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Grubun fotoğrafçılığı üstlenen Uğur Kuran, faaliyetlerden büyük keyif aldığını, 6 aydır aralıksız AKDAĞ ekibi ile dağ bayır yürüdüğünü anlattı. Kuran, hayatın sadece şehirlerde yaşamak olmadığını huzurlu bir yaşantısının olmasını isteyen insanların doğa ile tanışması gerektiğini aktardı. Doğadan uzak kalan insanlara seslene Kuran, insanları doğa ile tanışmaya davet ettiği. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme