Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKDAĞ ekibi Yazılıkaya ve çevresini gezdi

Afyonkarahisar’a 70 km uzaklıktaki
AKDAĞ ekibi Yazılıkaya ve çevresini gezdi

Afyonkarahisar’a 70 km uzaklıktaki Kral Midas’ın şehrine özel araçları ile giden AKDAĞ, Çukurca Köyü’nden başlayan yürüyüşlerine Pişirmiş Kale, Artecas Anıtı’nı geçerek Yazılıkaya’ya ulaştılar. Tarihi şehrin büyüsüne kendini kaptıran ekip  Afyonkarahisar’a planlanın dışına çıkarak faaliyeti 2 saat geç tamamladı. 11 kilometrelik yürüyüşü 22 kişinin katıldı.
İnşaat Mühendisi Abdullah Karadağ, sisler içindeki bu görkemli şehri gelmekten büyük keyif aldığını, su sarnıçlarına inerken kendimi adete İndiana Jones’un filmlerindeki kayıp medeniyetlerin izini ararken hissettiğini belirtti. Karadağ, AKDAĞ ekibine de bu tarihi alana gezi düzenlediği için çok teşekkürlerini sundu.
Diğer bir katılımcı Uğur Göker, sisli bir havada cam orman ini içinde bütün heyeti ile yıllara meydan okuyan Artecas Anıtı’na hayran kaldığını belirti. Göker, “Acropolis Şehri’nin kalıntıları bile görenleri heyecanlandırmaya yetiyor. Tarihimize sahip çıkmalı ve Frig Vadisi’ni şehir olarak değerlendirmeliyiz” dedi.
AKDAĞ ekibi yöneticilerinden Halil Yıldırım, “Frig Vadisi’ni elimizden geldiğince tanıtmak için uğraş veriyoruz. her ay bir Frig Vadisi yürüyüşü düzenleyeceğiz.” ifadesini kullandı.
Haftaya Uşak ilinde bulunan dünyanın 2. büyük kanyonu olan 15 kilometrelik yürüyüş uzunluğuna sahip olan Ulubey Kanyonu’na yürüyüş düzenleyecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti