• Haberler
  • Spor
  • AKDAĞ ekibi kamp yaptı – Kocatepe Gazetesi

AKDAĞ ekibi kamp yaptı – Kocatepe Gazetesi

AKDAĞ ekibi 2016 yılının ilk faaliyetini Afyonkarahisar Eskişehir karayolunda bulanan Basırlar Yaylası'nda kamp yaptı. Kamp esnasında katılımcılarına kış aylarında kamp kurarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini AKDAĞ ekibinin tecrübeli isimleri tarafından bilgilendirmede bulundu. Ekip yaptığı kampın eğlenceli olduğu anlatan fotoğrafları da çekti. Kampı değerlendiren Aykut Sıgındık, 'Çam ormanı içinde kurduğumuz kampta gençlerin çok enerjik ve heyecanlı [&hellip]

AKDAĞ ekibi 2016 yılının ilk faaliyetini Afyonkarahisar Eskişehir karayolunda bulanan Basırlar Yaylası’nda kamp yaptı. Kamp esnasında katılımcılarına kış aylarında kamp kurarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini AKDAĞ ekibinin tecrübeli isimleri tarafından bilgilendirmede bulundu. Ekip yaptığı kampın eğlenceli olduğu anlatan fotoğrafları da çekti. Kampı değerlendiren Aykut Sıgındık, “Çam ormanı içinde kurduğumuz kampta gençlerin çok enerjik ve heyecanlı olduğunu görmek beni çok duygulandırdı. Doğayı koruma bilincini gençlere yaşayarak göstermek ve öğretmek benim için son derece keyifliydi.” İfadesini kullandı.  
Üniversite öğrencisi Gürkan Dönmez “Gece kamp ateşini başında sabahlamak ve üzerimize yağan karı asla unutamayacağım. Uyumadığın halde gün ışığı ile enerjimi kaybetmeden bir gün geçirdim. AKDAĞ ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Kamp sırasında ekip çiğ köfte yoğurdu ve hep birlikte çiğ köfte yendi. AKDAĞ ekibi yaktıkları kamp ateşinde marşmelov ve tavuk pişirdi. Ekip kamp kurdukları çam ormanında gece hep birlikte bir yürüyüşe çıktı. Ekip yürüyüş sırasında karşılaştıkları domuz sayesinde heyecanlı dakikalar yaşadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme