• Haberler
  • Genel
  • Akcin'deki 2 arsa satılıyor – Kocatepe Gazetesi

Akcin'deki 2 arsa satılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Akcin Köyü'ndeki iki arsayı satacak. İki arsadan toplam 15 milyon dolayında bir gelir elde edilmesi bekleniyor Afyonkarahisar Belediyesi, Akcin Köyü'nde iki arsanın satış ihalesini bugün gerçekleştirecek. Mülkiyeti Belediye'ye ait 35 bin metrekarelik alan 4 milyon 725 bin liraya, 86 bin 545 metrekarelik alan ise 11 milyon 686 bin liradan ihaleye çıkacak. İhale duyurusunda, [&hellip]

Akcin’deki 2 arsa satılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Akcin Köyü’ndeki iki arsayı satacak. İki arsadan toplam 15 milyon dolayında bir gelir elde edilmesi bekleniyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Akcin Köyü’nde iki arsanın satış ihalesini bugün gerçekleştirecek. Mülkiyeti Belediye’ye ait 35 bin metrekarelik alan 4 milyon 725 bin liraya, 86 bin 545 metrekarelik alan ise 11 milyon 686 bin liradan ihaleye çıkacak.
İhale duyurusunda, ihale şartları ile ilgili şu bilgiler verildi:
“1491 parsel nolu gayrimenkulün ihalesine katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içinde son müracaat günü olan 21 Mayıs 2014 tarihi saat 14:00’e kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Kira-Satış Birimine vermeleri gerekmektedir.
1492 parsel nolu gayrimenkulün ihalesine katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içinde son müracaat günü olan 21 Mayıs 2014 tarihi saat 14:20’ye kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Kira-Satış Birimine vermeleri gerekmektedir.
Kapalı teklif usulü ile satışa çıkan arsa vasıflı gayrimenkuller K.D.V.’den istisnadır. İhale ile ilgili ilan, vergi, resim ve harçları alıcısı tarafından peşin olarak Belediye veznesine yatırılacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme