AKÇEVRE Derneği pilav gününde buluştu

AKÇEVRE Derneği yönetimi, üye ve gönüllülerini hafta sonu pilav günü ve piknik vesilesiyle biraraya getirdi Afyonkarahisar Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEVRE) derneğince Sinanpaşa civarındaki Yörükmezarı piknik alanında düzenlenen pilav günü ve piknikte, 7’den 70’e 200’ü aşkın AKÇEVRE üye ve gönüllüsü buluşarak hem eğlendiler hem de şehrin yorgunluğunu attılar.AKÇEVRE Başkanı Dr. İbrahim Karadağ amaçlarının bu [&hellip]

AKÇEVRE Derneği pilav gününde buluştu

AKÇEVRE Derneği yönetimi, üye ve gönüllülerini hafta sonu pilav günü ve piknik vesilesiyle biraraya getirdi

Afyonkarahisar Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEVRE) derneğince Sinanpaşa civarındaki Yörükmezarı piknik alanında düzenlenen pilav günü ve piknikte, 7’den 70’e 200’ü aşkın AKÇEVRE üye ve gönüllüsü buluşarak hem eğlendiler hem de şehrin yorgunluğunu attılar.
AKÇEVRE Başkanı Dr. İbrahim Karadağ amaçlarının bu organizasyonu daimi hâle getirmek olduğunu vurguladı. Karadağ; “Derneğimizin kuruluşu 1993 yılına dayanıyor. Üye listelerimize göz attığımızda neredeyse çoğu hemşehrimizin yolunun derneğimizden geçtiğini görüyoruz. İstedik ki hem eski gönüllülerimiz hem de yeni üyelerimiz biraraya gelsinler, tanışsınlar ve aralarında bir dostluk bağıı kurulsun. Ayrıca birlikten kuvvet doğar sözüne binaen derbek faaliyetlerimizin de aynı oranda artmasını ve kaliteli olmasını da hedefliyoruz. İnşaallah bu doğrultuda bu tür sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile üyemiz ve gönüllümüz olmak isteyen Afyonluları aramızda görmek istediğimizi söylemek istiyorum.” dedi. AKÇEVRE pilav günü ve piknik organizasyonunda katılımcılar doğa yürüyüşü, küçükler ve büyükler bilek güreşi, halat çekme, küçüklerin güreşi, bayanlar arasında dikiş dikme, elma yeme, iğneden iplik geçirme gibi pek çok oyun ve yarışma ile keyifli dakikalar geçirdiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme