• Haberler
  • Genel
  • Akbank OSB'ye şube açıyor – Kocatepe Gazetesi

Akbank OSB'ye şube açıyor – Kocatepe Gazetesi

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerin bankacılık faaliyetlerini kolaylıkla yürütebilmelerine imkan sağlamak için çalışan OSB yönetimi, Akbank ile yeni şube açılması konusunda protokol imzaladı Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Türkiye İş Bankası’ndan sonra şimdi de Akbank Organize Sanayi Bölgesi’ne şube açıyor. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Akbank Eskişehir Bölge Müdürü Tarkan Bülent Güngör, önceki gün [&hellip]

Akbank OSB’ye şube açıyor

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerin bankacılık faaliyetlerini kolaylıkla yürütebilmelerine imkan sağlamak için çalışan OSB yönetimi, Akbank ile yeni şube açılması konusunda protokol imzaladı

Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Türkiye İş Bankası’ndan sonra şimdi de Akbank Organize Sanayi Bölgesi’ne şube açıyor. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Akbank Eskişehir Bölge Müdürü Tarkan Bülent Güngör, önceki gün OSB yönetim binasında düzenlenen toplantıda bir araya gelerek şubenin açılmasını öngören protokolü imzaladı. 4’ncü banka şubesinin OSB’nin merkezi noktasına açılacağı bildirildi. Öte yandan imza atma törenine, Akbank Eskişehir Bölge Müdürü Tarkan Bülent Güngör’ün yanı sıra, Bölge Krediler Müdürü Mehmet Nevzat Oktay, Akbank Afyon Şube Müdürü Celal Duran, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSB Yönetim Kurulu üyesi olan Celalettin Mühsürler ve Tahsin Oğuz’da katıldı.
“AKBANK OSB’YE
HAYIRLI OLSUN”
Önümüzdeki günlerde açılacak olan banka şubesi hakkında konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, yeni banka şubesinin organize sanayi bölgesindeki sanayicilerin banka faaliyetlerine büyük katkı sunacağını söyledi. Bankacılık faaliyetlerinin bir sanayici açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Yeşilay, şöyle devam etti; “Nasip kısmet olursa 4’ncü banka şubemizi organizemize getiriyoruz. Protokolümüzü Akbank Bölge Müdürümüzle imzaladık. 4’ncü banka şubemiz organize sanayi bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Akbank’a da bize göstermiş olduğu teveccühlerden dolayı teşekkür ediyoruz”
“BANKA YAKIN ZAMANDA HİZMETE GİRECEK”
Akbank Eskişehir Bölge Müdürü Tarkan Bülent Güngör, OSB yönetimine teşekkür ederek bankanın yakın zamanda açılacağını söyledi. Şubenin OSB’nin yeni yönetim binasının olduğu bölgede hizmete gireceğini söyleyen Güngör, “Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı bizde başkanımıza teşekkür etmek istiyoruz. Biz de Akbank olarak sanayinin tüm işlemlerinde yer almak istiyoruz. Şubemiz Organizenin tam merkezinde yer alacak. Bir takım mimari tadilatlar olacak onların bitmesiyle bizde burada yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme