• Haberler
  • Gündem
  • Akaryakıt tasarrufu bilinci aşılandı – Kocatepe Gazetesi

Akaryakıt tasarrufu bilinci aşılandı – Kocatepe Gazetesi

Dörtyol Meydanı’nda durdurulan araç sürücülerine yakıt tasarrufunun nasıl yapılacağını anlatan broşürleri İlçe kaymakamı Selim Palamut tarafından dağıtıldı ve sürücülere uyarılarda bulunuldu.AKÜ Çay Meslek Yüksek Okul Müdür yardımcısı Hasan Oruncak, “Organizasyon taşıt kullanıcıların yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinç-lendirilmesi amacıyla sözlü, el ilanı, broşür dağıtımı olarak etkinlik düzenledik. İlçemiz, mülki, yerel ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve [&hellip]

Dörtyol Meydanı’nda durdurulan araç sürücülerine yakıt tasarrufunun nasıl yapılacağını anlatan broşürleri İlçe kaymakamı Selim Palamut tarafından dağıtıldı ve sürücülere uyarılarda bulunuldu.
AKÜ Çay Meslek Yüksek Okul Müdür yardımcısı Hasan Oruncak, “Organizasyon taşıt kullanıcıların yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinç-lendirilmesi amacıyla sözlü, el ilanı, broşür dağıtımı olarak etkinlik düzenledik. İlçemiz, mülki, yerel ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve görevli öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğimiz inşallah etkili olmuştur. Yakıt tasarrufu hem cebimize, hem de ekonomimize katkı sağlayacaktır. Okul olarak etkinliklerimiz devam edecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme