Akarsu, Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Güvenlik Şube Müdürleri toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün çeşitli birimleri bazı toplantılar, seminerler ve eğitimler yapıyorlar. Bu durum ilimiz açısından bizleri ziyadesi ile sevindiriyor. Şimdi ise Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürleri [&hellip]

Akarsu, Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Güvenlik Şube Müdürleri toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün çeşitli birimleri bazı toplantılar, seminerler ve eğitimler yapıyorlar. Bu durum ilimiz açısından bizleri ziyadesi ile sevindiriyor. Şimdi ise Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürleri Toplantısı nedeniyle 81 ilin Güvenlik Şube Müdürleri ilimizde bulunmaktadır. Termal otelimizde eğitim çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizlerde bu çalışmalarına destek vermek için toplantılarına katıldık. Uygulama birliğini sağlamak, bilgi paylaşımı, deneyim, birbirleri ile tanışma ve kaynaşma, yeni ve değişen mevzuatı takip etme amaçlı toplantı düzenlenmişler. Bu anlamda daire başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. İlimize gelmelerinden ve bize nezaket ziyaretinde bulunduklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında söz alan Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu, Vali Balkanlıoğlu’na en güzel şekilde gösterdikleri ev sahipliğinden, sıcak karşılamalarından ve kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka ile bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Afyonkarahisar’da olmanın kendileri ve kurumları için çok büyük avantaj olduğunu belirten Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu, Afyonkarahisar’da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.
Ziyaret sırasında Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu’ya İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme