Akar’dan Kocatepe’ye tebrik ziyareti

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ile Basın Yayın Birimi çalışanları gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler   Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve Basın Yayın Birimi personelleri Şükrü Çubuk, Satılmış Akkaş, Kevser Arık ile Mustafa Üyük gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ettiler. Belediye heyetini Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Yazı İşleri [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ile Basın Yayın Birimi çalışanları gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve Basın Yayın Birimi personelleri; Şükrü Çubuk, Satılmış Akkaş, Kevser Arık ile Mustafa Üyük gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Belediye heyetini Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ve muhabir Ş. Cüneyt Bursalıoğlu ağırladı.
Gazetenin 57. yıldönümünü kutlayan Akar, “Yıllardır beğeni ile takip ettiğimiz Kocatepe gazetemizin 57. yıldönümünü tebrik ediyoruz. Basın camiasında farklı bir yeri bulunan ve büyük çoğunluğa örnek olan, personel fabrikası konumunda bulunan gazetemize Allah nice basın ahlakına uygun 57. yıllar nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Akar, ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme