• Haberler
  • Genel
  • Akarçay'ın yanına plaj voleybolu – Kocatepe Gazetesi

Akarçay'ın yanına plaj voleybolu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar'da yapılması planlanan plaj voleybolu sahası hakkında bir açıklama yaptı. Yiğit, 'Plaj voleybolu için kolları sıvadık önümüzdeki hafta sahamız hazır' dedi Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilciliği ve Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği'nin birlikte oluşturdukları proje olan plaj voleybolu Akarçay'ın yanına yapılacak. 'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SAHAMIZ HAZIR'Konuya ilişkin [&hellip]

Akarçay’ın yanına plaj voleybolu

Türkiye Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar’da yapılması planlanan plaj voleybolu sahası hakkında bir açıklama yaptı. Yiğit, “Plaj voleybolu için kolları sıvadık önümüzdeki hafta sahamız hazır” dedi

Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilciliği ve Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği’nin birlikte oluşturdukları proje olan plaj voleybolu Akarçay’ın yanına yapılacak.
“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA
SAHAMIZ HAZIR”
Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Bora Yiğit, “Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar voleybol Federasyon Temsilciliği ve Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği olarak plaj kum voleybolu için kolları sıvadık önümüzdeki hafta sahamız hazır.” ifadesini kullandı.
YİĞİT, ÇOBAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Yaptığı açıklamada spora yardımlarını esirgemeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve Belediye personeline teşekkürlerini sunan Yiğit, “Her zaman bizi destekleyen ve yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımıza ve değerli personeline teşekkür ederim.” diye konuştu.
“HERŞEY
AFYONKARAHİSAR İÇİN”
Durmadan Afyonkarahisar’a hizmet edeceğini belirten Yiğit, “Durmak yok hizmet etmeye devam her şey Afyon için.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme