Akarçay’a özel ödül – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Afyonkarahisar Belediyesi, Akarçay Rekreasyon Projesiyle ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. BAŞBAKAN ERDOĞAN TEBRİK ETTİBelediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye genelinden [&hellip]

Akarçay'a özel ödül

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Afyonkarahisar Belediyesi, Akarçay Rekreasyon Projesiyle ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü

“Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.
BAŞBAKAN ERDOĞAN TEBRİK ETTİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye genelinden 286 projenin katıldığı yarışmada ödülünü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı.
Ödül töreninin ardından Başbakan Erdoğan, belediyelerce kurulan stantları gezdi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin Akarçay Rekreasyon Projesini yakından inceleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, proje hakkında bilgi aldı. Sergide yer alan Akarçay’a ait fotoğrafın gerçek mi, çizim mi, olup olmadığını soran Başbakan Erdoğan, tebriklerini iletti.
Töreninin ardından duygularını paylaşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akarçay Jüri Özel Ödülü’nün Afyonkarahisar Belediyesi ve ilimize hayırlı olmasını diledi. Bizzat Başbakan Erdoğan’ın kontrol ettiği yarışmaya Akarçay Rekreasyon Projesi ile katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, yapılacak yeni ilavelerle Akarçay’ın daha da güzelleşeceğini vurguladı. Akarçay projesi, sempozyuma katılan davetlilerinde büyük ilgisini çekti. Sergide yer alan fotoğrafları gören davetliler, “Afyonkarahisar’a deniz gelmiş” yorumunu yaptı.
BAKAN EROĞLU’NA TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait bir projenin ilk kez böyle bir ödüle layık görüldüğünü kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; “Bildiğim kadarıyla şimdiye kadar Afyonkarahisar Belediyesi’nin ilk kez bir projesi, böylesi özel bir ödüle layık görüldü. Sempozyumun ardından sergide derece alan tüm projeleri inceledik. Gördük ki; birçoğunu biz gerçekleştirmişiz. Bu demek oluyor ki; yarışmaya tüm projelerimizle katılsaymışız, her projemiz ayrı ayrı ödüle layık görülecekmiş. Ama biz sadece Akarçay Projemizle katıldık ve ödülümüzü aldık. Aldığımız bu ödül hem Belediyemize hemde Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarına büyük katkı sağlayan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu Bey’e, Akarçay’ı projelendirip, uygulayan Belediyemizin teknik birimlerine candan teşekkür ediyorum” dedi.
Sempozyumun açılışına Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ile çok sayıda milletvekili, yurt içinden ve yurt dışından belediye başkanları da katıldı.
Ödül törenine Afyonkarahisar’dan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Başkan Danışmanı Abdülkadir Çalışkan ve Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme